ZTC

“Sretan je onaj muškarac koji pronađe pravog prijatelja, a najsretniji je onaj koji ga pronađe u svojoj supruzi.” – Franz Schubert

ZTC

Prema definiciji vjenčanje ili sklapanje braka je ujedno svečani čin i obred gdje žena i muškarac koji se vole postaju supružnici, supruga i suprug odnosno muž i žena, te pred zakonom uživaju u svim pravima kao bračni par. No svi oni u braku znaju da sklapanje braka nije samo svečani čin ili obred, već više od toga. Brak je simbol vječne ljubavi između dvije osobe koje se vole, a vjenčanje je svakako jedan od najljepših dana koje će svaka osoba pamtiti do kraja života.

Sigurni smo da će ga pamtiti i Ella Dvornik koja je uplovila u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim zaručnikom u Las Vegasu. Charles i Ella upoznali su se prije 5 godina te zajedno imaju kćerkicu Balie koja je centar njihovog svijeta. Ella je na svojoj službenoj stranici podijelila sretne vijesti, a njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Prije 5 godina kad smo se upoznali htio me je odvesti u Vegas da me oženi. Nisam imala vizu 😂 sad je imam!! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak, nego da ga obilježimo još sretnijim početkom? 3 godine smo se trudili organizirati vjenčanje, al pošto su nam obitelji na drugim krajevima Europe bilo je jako jako teško. Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank rekao ” we did it our way”.

I evo nas… Samo nas dvoje, službeno je! UPRAVO VJENČANI 🙈 

P. S. Balie volimo te!”

Ella i Charles ovim putem vam želimo svu sreću u budućnosti i početku vašeg novog, bračnog života.


Foto: Ella Dvornik

Pripremila: Stilueta

 

Kancelarija bar