Cilj je potaknuti muškarce da barem jednom godišnje odu na pregled, usvoje zdravije životne navike, kao i da progovore o zdravstvenim problemima s bližnjima kako bi se upoznali s obiteljskom poviješću bolesti. Aktivnost se iz Australije proširila diljem svijeta pa muškarci puštaju brkove i brade te potiču jedni druge da zdravlje stave na prvo mjesto!

Kako bi uz prave proizvode održavali brkove i bradu u pomoć priskače odličan webshop koji ima vrhunske brendove, ali i promo kod u studenom! 

Na 4LOOK STORE webshopu iskoristite 20% popusta na mušku kozmetiku, uz kod barber20, akcija traje do 21.11.2021. i ne odnosi se na proizvode koji su već sniženi ili na akciji.

Uredni brkovi, njegovana brada, savršena frizura za muškarce, parfemi za njega – sve to i puno više potražite u našoj kategoriji MUŠKA KOZMETIKA!

Zavirite na 4LOOK STORE webshop, čeka vas CELLA MILANO gel za dezinfekciju brade s pantenolomčetka za bradu s prirodnom dlakomZero Gravity pasta za modeliranje kose kao i brojni drugi proizvodi za suvremenog muškarca. Onog koji brine o svom izgledu i brine o svom zdravlju!

Brada i brkovi nikad nisu bili poželjniji,  a uz kvalitetne 4look Store proizvode i poželjniji!