4Look Store donosi preporuke savršenih poklona za njega!
4

4look Store je pred sebe stavio gotovo nemogući izazov – pripremiti savršene poklone za muškarce, koji ne uključuju klasike poput čarapa, boce pića ili pulovera kojega sigurno nikada neće odjenuti, a jesmo li u tome uspjeli – reći ćete nam vi! D  Imajte na umu da sve božićne poklone za nju, njega ili djecu koji se nalaze na  web shopu, šalju svečano umotane direktno na adresu ili na adresu sretnika kojima  su namijenjeni.

Svaki poklon paket dobit ćete po promotivnoj cijeni ili će s njim stići jedan poklon proizvod po našem izboru – nema na čemu, bilo nam je zadovoljstvo!

Idemo sada vidjeti što to ustvari muškarci žele (dobiti za Božić)!

Cella Milano poklon paket za njegu brade – ovome poklon paketu jedino nedostaje bradati muškarac. U njemu se nalazi sve što jedan bradati gospodin može poželjeti,a to su antibakterijski 2u1 šampon i balzam za bradu, arganovo ulje za bradu i četka za bradu. Svakodnevna upotreba i zadovoljstvo zagarantirani – cijena paketa 240,00 kn umjesto redovnih 269,00 kn.

Acca Kappa poklon paket za njegu brade – ako gospodin ima bradu, a k tome voli da su mu bočice s proizvodima za istu malo,onako, minimalistički dizajnirane, spasili ste se! Dva proizvoda iz Acca Kappa Barber linije – šampon i fluid za bradu prepuni su prirodnih sastojaka te ne sadrže GMO, petrolate,parabene i sl. Nezaobilazna Acca Kappa četka za bradu s prirodnom dlakom također je članica ovoga paketa. Cijena preko veze: 390,00 kn, umjesto redovnih 447,20 kn.

Vođeni jednostavnom logikom – ako nema bradu onda se sigurno brije – složili smo nekoliko paketa s proizvodima koji će razgaliti srca i onima kojima brijanje i nije baš nadraži posao na svijetu, a tome je tako samo zato jer im još nitko nije poklonio prave proizvode ili alate za brijanje!

Cella Milano poklon paket sa četkicom za brijanje – krema za brijanje i losion poslije brijanja, na bazi bademovog ulja, njeguju, hlade, hidratiziraju i štite! Krema se lijepo razmazuje uz pomoć četkice, losion sadrži minimalnu količinu alkohola pa ne peče, a oboje mirišu divno! Cijena: 240,00 kn, umjesto redovnih 269,00 kn.

Acca Kappa poklon paket proizvoda  za brijanje – ovaj paket je malo više tehnički nastrojen. U njemu je naglasak prvenstveno na alatima za brijanje – odličnoj četkici za brijanje s aluminijskom drškom i prirodnom dlakom te britvici koje se ne bi postidila niti jedna brijačnica, obje s AccaKappa potpisom. U paket smo dodali White Moss emulziju poslije brijanja, kako nam paket ne bi bio pomalo suhoparan. White Moss emulzija bazirana je na karite maslacu i aloe veri, odavno poznatima po svojim umirujućim i njegujućim sastojcima. Cijena paketa: 380,00 kn, dok bi ga, da nije Božić na vratima, platili 436,52 kn.

Cella Milano poklon paket za brijanje – uz kremu za iznimno precizno brijanje, koja se nanosi prstima jer je toliko kremasta da četkica nije potrebna, te balzam poslije brijanja, brijanje postaje brže i jednostavnije, a rezultati zadivljujući.

Udružena svojstva bademovog ulja i karite maslaca vjerujemo ne treba posebno napominjati, no evo, koža će mu biti meka, mirisna i glatka.

Cijena, prava sitnica: 143,00 kn, redovna 169,00 kn.

Cella Milano Bio poklon paket– linija za one koji muški podnose bol i iritaciju nakon brijanja, a sve iz straha da ih se ne bi proglasilo cendravcima i maminim mazama! Riječ je o muškarcima s osjetljivom kožom, a ovaj poklon paket za brijanje namijenjen je baš njima. U paketu se nalazi bio krema za brijanje i bio balzam poslije brijanja, a u njima aloe vera i maslinovo ulje iz organskog uzgoja. Bojite li mu se spomenuti osjetljivo ili senzibilno u istoj rečenici s njegovim imenom, savjetujemo vam da naglasak pri uručivanju poklona svakako stavite na bio, zeleno, organsko ili zdravo kako ne biste njegovu muškost doveli u pitanje (savjet iz Stepfordskih supruga, 1950 g.). Cijena poklon paketa upravo je sa 169,00 kn pala na 152,00 kn, savjet iz nedavne 1950. godine -gratis!

Blistavi osmijeh uvijek će dati završni touch svakom licu, s bradom ili bez nje, a nekome ćete upravo takav osmijeh pokloniti uz pomoć Acca Kappa Bianco perla poklon paketa ! Znamo da ste pomislili kako nema dosadnijeg i klasičnijeg poklona od četkice i paste za zube. No, u krivu ste! Acca Kappa četkica ručno je izrađena, neobičnog, retro dizajna, a Bianco perla je crna pasta koja vodi do blistavo bijelih zuba!

Četkicu ćete nam platiti, a pastu za zube dotični gospodin dobija na poklon od nas!

Cijena paketa: 130,00 kn.

Mi smo svoje odradili, vama sada ostaje da se ugodno smjestite i u miru, iz omiljenog naslonjača i po mogućnosti pidžame, u tri klika obavite kupnju  poklona  na 4LOOK STORE webshopu za svog omiljenog muškarca ili više njih!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci