Donosim vam priču o majstoru volumena iz 4look salona! Upoznajte Nadera!
D

Počet ću „drito u glavu“. Od kraja prošle godine novi i trenutno  jedini muški član 4look tima je Nader  Barafe.

4look salon godinama uspješno brani status jednog od najboljeg salona u našem dijelu Lijepe naše. Tim se stalno educira, ponuda se stalno nadopunjava. Ne čudi stoga da su stalne klijentice zadovoljne, a na stolicama frizera svakoga dana sjede i nove klijentice. Kako znam? Pa vidim ih. ?

Nader Barafe

Vratimo se Naderu. Senior frizer u 4look-u je od kraja prošle godine. Prvo Dubai, onda Rijeka! Naime, iako porijeklom iz Sirije, vrlo mlad ohrabrio se i otišao raditi u poslovnu meku. Počeo je od poslova pomogača, učio sve više, imao najbolje mentore, rastao i razvijao se te radio u renomiranim salonima.

Dubai je brz, atraktivan, živuć, grad koji privlači turiste iz svih krajeva! Nader je imao priliku raditi s kolegama iz brojnih zemalja, a kulturna raznolikosti itekako je doprinijela i praksi!

Ogromno znanje i iskustvo utjecali su na neprestan rast, a kruna karijere bilo je zadnje zaposlenje. Kao član DUBAI TV tima,  moj sugovornik priznaje da je radio posao iz snova! Putovanja, frizure za televijska javljanja, modne revije! Dubai živi svake sekunde, a nakon ludog i atraktivnog lifestyle-a, Nader sada živi sretno, mirno i ispunjeno u našoj Rijeci.

 Nader priznaje da mu život u Rijeci jako odgovara. Voli i Kastav, Istru, a oduševila ga je klima i oduševila ga je hrana.

A klijentice 4look salona oduševila je njegova vještina rada i pogotovo – volumiozne frizure! Iskustvo rada s kolegama iz drugih zemalja i rada s tolikim brojem žena drugačijeg tipa kose očito je utjecalo  da usavrši vještinu feniranja, a glamurozni volumen je nešto što bih svakako istaknula!

Kosa puna volumena i životnosti daje na samopouzdanju i osjećate se kao da ste spremni osvojiti sve pred vama!

Isti dojam dijele brojne zadovoljne klijentice! Naderova vještina prepoznata je i nerijetko ćete na društvenim mrežama naići na fotke  frizura s njegovim potpisom.

A kako je počela njegova 4look avantura i zašto baš 4look?

Sve je kod njega jednostavno pa tako i odgovor na ovo pitanje. Na putu od kuće do teretane nalazi se 4look salon. Kako je prolazio, uvijek bi pogledavao. Jednog dana, ušao je i direktno na pultu pitao traže li djelatnike. Djelatnica je mislila da on misli na „bratski brend“, Gentlemen’s Shop, međutim ne – on je baš mislio na salon za žene.

Ostalo je povijest. Nader je našao posao. Klijentice još jednog odličnog člana tima. Znam već sada da 4look sprema novosti, a dok ih ne otkrijem, savjetujem da vi otkrijete najbolju stranu vaše kose uz bilo kojeg člana ovog tima! Moja je kosa prošla kroz ruke svih frizerki ovog tima i zbilja svaka osoba ima super osobnost, super vještinu, znanje i praksu.

Natalia će vam dati najbolje savjete i uvijek brinuti da je kosa zdrava, lijepa i njegovana. Iva će vam najsavršenije izmasirati tjeme, e to je iskustvo. Morena zna sve o svemu i Joker je za svako pitanje o kosi, prava mama salona.  Ana će vam se masksimalno posvetiti i potruditi se da osjećate kao doma. Marija je majstor za fen frizure i s njom uvijek imate onaj poznat „good hair“ day. Ines je majstor za sve, izuzetno strpljiva kad radi s klincima!   A kad govorim o savršenom volumenu, onda govorim o magičnim Naderovim rukama.

Dodat ću još samo: zaslužujete taj osjećaj zadovoljstva!

4look, Žrtava fašizma 2b, 51000 Rijeka

Kontakt telefon: 0914349988, Kontakt mail: info@4look.hr

Fotografije: Ivor Mažar / arhiva 4look salona

Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci