Stilueta – pitka poput vode, a pitka je i naša suradnja s Promocijskom vodom
S

Imamo sjajnu preporuku! U rujnu smo organizirali mini meet up, trening na otvorenom, a uz boravak na svježem zraku, kvalitetne obroke nakon treninga, najbitniji dio vježbanja je tekućina, a kad pišemo tekućina -mislimo prije svega na vodu.

Mi smo naše povjerenje dali vrhunskom slovenskom timu za koje smo već prije čuli samo riječi hvale.

Personalizacija je nešto što je u trendu,  a tim Stiluete pokreće od samih početaka, stoga nas je posebno veselila prilika da osmislimo dizajn boce koji će predstaviti sve ono što radimo, nije trebalo dugo, znali smo da idemo u smjeru naših bijelo-zlatnih varijanti, a dodali smo još samo tri riječi – Pitka kao voda. Nadamo se da vam se sviđa naš smjer?

Kad smo kod vode moramo napomenuti i kako se radi o kristalnoj čistoj vodi iz netaknute prirode, Voda 902 izvire u čudesnoj prirodi Kamniško – Savijskih Alpa na nadmorskoj visini 1100 metara iz brda koje je vulkanskog podrijetla. Dobivene medalje o kvaliteti i čistoći potvrđuju da je to prava prirodna izvorska voda. Naši dragi partneri nisu zaboravili na očuvanje okoliša,  plastične boce se 100% recikliraju, a uveli su i povratnu naknadu kako bi zajedno pridonijeli boljoj sutrašnjici. 

Ono što nas posebno veseli je i iskorak koji se dogodio dok je ova suradnja već počela te sada imate priliku vodu naručiti i u staklenim bocama. Dodajte svoju osobnost kroz dizajn etikete i imate šarmantnu priliku da se istaknete i pokažete da ste drugačiji.

Naša preporuka ide u smjeru tima koji je na sva naša pitanja odgovorio jako brzo i proaktivno pružajući nam odgovore na sva pitanja, a imali smo ih i brzo uklanjajući sve naše nejasnoće.

Bliži se prosinac, i unatoč svemu što nas je svih snašlo, prava je prilika da se zabavite dizajnom, kreirate proizvod koji će vas dodatno brandirati i promovirati!

Sve potrebne informacije čekaju vas na http://www.promocijskavoda.com/, službena internetska stranica dostupna je na četiri jezika (uključujući i Hrvatski jezik), a ako više preferirate mail kontakt javite se odmah na info@promocijskavoda. com.

Bez vode nema života, a Promocijska voda život čini ljepšim i slađim!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci