ZTC

Nebrojeno puta naše smo radne kolegije održali u ZTC-u, mudro iskoristile priliku i za kupovinu, s popularnim riječkim trgovačkim centrom veže nas duga i lijepa suradnja, stoga nas posebno veseli najava velike rođendanske proslave u kojoj će baš svatko pronaći nešto za sebe! A tek nagradna igra!

Krenimo redom. Sedmi rođendan Zapadnog trgovačkog centra u Rijeci u subotu, 28.rujna pruža odlične sadržaje cijeloga dana! Koncertni nastup Ivana Zaka, nastup klape Trabakul, fantastičan plesni show Bohemian Rhapsody, RIsongić, gusarski brod i animacije za klince, Zeta i maskote, torta, iznenađenja, dekoracije…

Vjerujemo kako će svim kupcima i posjetiteljima riječke shopping oaze posebno svidjeti i velika nagradna igra!

Naime, čak 700 nagrada za 7 godina centra bit će jako dobar povod da zadnju subotu u rujnu iskoristite za kupovinu u slavljeničkom ozračju! 

Broj 7 smatra se savršenim brojem, sedam dana u tjednu, sedam simbolizira savršenstvo, svakako vjerujemo da će sedma proslava biti baš savršena, a sada kad smo javili dovoljno razloga da zabilježite datume u vašim rokovnicima i online kalendarima, puštamo vas obavezama ponedjeljka, mi se sa još puno detalja i svim informacijama javljamo uskoro! Dobar početak rujna, vidimo se u ZTC-u!

Kancelarija bar