ZTC

ZTC je već 6. godina s nama, a tim povodom sprema se i velika proslava. Rezervirajte 7.i 8. rujna za odličnu zabavu i bogat program za sve generacije u omiljenoj shopping oazi mnogih Riječana. Program obuhvaća zabavan sadržaj za sve dobne skupine s naglaskom na djecu i obitelj. Šesti rođendan obilježit će ležeran program pun ritma, zabave i veselja.

Uz zabavan koncert Maje šuput i benda, baza svakog rođendanskog slavlja pa tako i ovog je torta, pjesma, darivanje uz nove elemente iznenađenja.

PETAK, 7. rujna

Rođendanska zabava započinje 7.9. s početkom u 17:00 sati kada nas očekuje Magic show, jer svi želimo bar na trenutak odlutati u nepoznate prostore mašte i snova, tamo gdje je sve moguće, gdje se stvara nova realnost, koja to nije. I ovaj put ćemo dozvoliti majstoru svog zanata i istinskom zaljubljeniku u svoj posao da nam pokaže i dokaže kako je samo nebo granica. Uživajmo u predstavi Andreja Škedela!

U 18:30 započinje Clown show – Što bismo mogli još poželjeti da Nam zabava bude vesela, zabavna i zanimljiva nego klauna Martiniusa koji će nasmijati sve prisutne, a posebno djecu svojim: – monocikliranjem, – glazbom, – plesom, – trikovima, – žongliranjem – smijehom….koji je najvažniji od svega.

Oni su Mali, ali su Veliki. Veliki su i talentirani pjevači koje svoje mjesto i priznanje za svoj trud i cjelogodišnji rad traže i kroz projekt pod nazivom RiSONGić, koje je ZTC prepoznao i podržao. Rastući zajedno uživamo u mladim i prepoznatim nadama i talentima koje kasnije prepoznajemo i u drugim medijima, ali ipak sretni da smo se s njima sreli, družili i rasli. To je RiSONGić – riječki centar mladih nada koje u festivalu njeguju plodove riječke urbane scene, ali i ostalih dijelova Hrvatske. RiSONGić započinje u 20:00 sati, a ove godine pridružuje se i Sandro Bastiančić koji je do sada toliko obogatio riječku scenu svojim hitovima, tekstom i glazbom. Nagrada novom Pobjedniku bit će izrada Autorske pjesme by Sandro. Woooowww!!!

Rođendanski program u petak zatvorit će Maja Šuput s koncertom koji počinje u 21:30. Treba li posebno opisivati Maju Šuput? Do sada je izdala 6 albuma. Jedna je od najzaposlenijih estradnih umjetnika na našoj sceni. Danas Maja samouvjereno vlada pozornicom i publikom pred kojom nastupa ne ostavljajući nikoga ravnodušnim jer uvijek daje svoj maksimum. Svoju pjevačku karijeru započela je 1998.g., A svoj prvi javni nastup bio je na Dori 1999. godine s pjesmom „Uzalud”.

SUBOTA, 8. rujna

U subotu ćemo u ZTC-u pronaći Zetin kutak u kojem Zeta i njezini prijatelji mališanima dijele šarene balone.

Organiziran je i svečani GiveMe5 u kojem ćemo podijeliti nekoliko poklon bonova.

U 10:00 počinje Lutkarska predstava o đacima prvacima, gdje ćemo saznati hoće li prvašići Žirafa Petra, Slonić Tonko i učiteljica uspjeti Lavića Lea poučiti lijepom ponašanju i vrijednosti prijateljstva? Nakon predstave čeka nas i druženje s glavnim likovima

Radionica za djecu Sand u 11:00 sati  potiče kreativnost i maštu, a izvrsna je za motoriku i koncentraciju, odnosno razvijanje strpljivosti kod djece. Sand art podrazumijeva i bojanje posebnih bojanki pijeskom različitih boja, pri čemu nastaju vrlo zanimljive slike. Obojane slike djeca dobiju na poklon.

U 17:00 započinje i Lego radionica igra za velike i male s izuzetno velikim fundusom legića.

S početkom u 18:00 rođendanski vikend završava koncertom klape Intriga!

Označite 7. i 8. rujan na svojim kalendarima i ne propustite najveću rođendansku zabavu u ZTC-u!

Foto:PR

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE