ZTC

Napokon smo i dočekali proslavu 6. rođendana omiljenog nam ZTC-a, a tim povodom danas i sutra se sprema i velika proslava. Mnogobrojne aktivnosti i zabav sadržaj za sve generacije privući će mnoštvo posjetitelja, a danas, 07. rujna i trgovine će raditi do 22 sata.

Uz zabavan koncert Maje šuput i benda, baza svakog rođendanskog slavlja pa tako i ovog je torta, pjesma, darivanje uz nove elemente iznenađenja.

Rođendanska zabava započinje 7. rujna s početkom u 17:00 sati kada nas očekuje Magic show, jer svi želimo bar na trenutak odlutati u nepoznate prostore mašte i snova, tamo gdje je sve moguće, gdje se stvara nova realnost, koja to nije. I ovaj put ćemo dozvoliti majstoru svog zanata i istinskom zaljubljeniku u svoj posao da nam pokaže i dokaže kako je samo nebo granica. Uživajmo u predstavi Andreja Škedela!

U 18:30 započinje Clown show – Što bismo mogli još poželjeti da Nam zabava bude vesela, zabavna i zanimljiva nego klauna Martiniusa koji će nasmijati sve prisutne, a posebno djecu svojim: – monocikliranjem, – glazbom, – plesom, – trikovima, – žongliranjem – smijehom….koji je najvažniji od svega.

Oni su Mali, ali su Veliki. Veliki su i talentirani pjevači koje svoje mjesto i priznanje za svoj trud i cjelogodišnji rad traže i kroz projekt pod nazivom RiSONGić, koje je ZTC prepoznao i podržao. Rastući zajedno uživamo u mladim i prepoznatim nadama i talentima koje kasnije prepoznajemo i u drugim medijima, ali ipak sretni da smo se s njima sreli, družili i rasli. To je RiSONGić – riječki centar mladih nada koje u festivalu njeguju plodove riječke urbane scene, ali i ostalih dijelova Hrvatske. RiSONGić započinje u 20:00 sati, a ove godine pridružuje se i Sandro Bastiančić koji je do sada toliko obogatio riječku scenu svojim hitovima, tekstom i glazbom. Nagrada novom Pobjedniku bit će izrada Autorske pjesme by Sandro. Woooowww!!!

Rođendanski program u petak zatvorit će Maja Šuput s koncertom koji počinje u 21:30. Treba li posebno opisivati Maju Šuput? Do sada je izdala 6 albuma. Jedna je od najzaposlenijih estradnih umjetnika na našoj sceni. Danas Maja samouvjereno vlada pozornicom i publikom pred kojom nastupa ne ostavljajući nikoga ravnodušnim jer uvijek daje svoj maksimum. Svoju pjevačku karijeru započela je 1998.g., A svoj prvi javni nastup bio je na Dori 1999. godine s pjesmom „Uzalud”.

Foto: ZTC
Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar