ZTC

ZTC je već 6. godina omiljena shopping destinacija mnogih Riječana, a ovom dvodnevnom proslavom dokazali su da im je stalo do svakog kupca svih generacija i različitih stilova. Dvodnevni program koji se održao 7. i 8. rujna u Zapadnom Trgovačkom Centru Rijeka sadržavao je mnoštvo raznovrsnih aktivnosti te je bio obogaćen kreativnim sadržajima za sve dobne skupine.

U petak 7. rujna s posjetitelji su uživali u Magic show-u i na tren odlutali u nepoznate prostore mašte i snova, ali i za one ljubitelje smijeha zabave i veselja ZTC je organizirao i Clown show. ZTC je prepoznao i podržao odličan projekt RiSONGić gdje su se predstavili još vrlo mladi ali veliki glazbeni talenti, dok je rođendanska proslava za prvi dan završila odličnim koncertom Maje Šuput.

Drugi dan rođendana, 8. rujan, u ZTC-u smo pronašli i Zetin kutak u kojem su Zeta i njezini prijatelji mališanima dijelili šarene balone, a organiziran je i svečani GiveMe5 u kojem su oni najsretniji osvojili i poklon bon. One najmlađe oduševila je i Lutkarska predstava o đacima prvacima ali i radionica koja potiče kreativnost i maštu, Sand. Sve generacije su uživale u Lego radionici, a cijeli rođendan zaključen je odličnim koncertom klape Intriga.

Zaista je bilo odlično, a mi im ovim putem još jednom čestitamo 6. rođendan te im želimo još puno takvih u budućnosti.

Pripremila: Stilueta

 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE