Zlatarna Celje novim luksuznim kolekcijama i ove sezone pomiče granice elegancije i stila novim zlatnim kolekcijama. Tamna i mistična kolekcija Arabesca ili profinjena kolekcija Kamelija rezultat su gotovo dva stoljeća iznimne zlatarske tradicije.

Zlatna kolekcija Arabeska oduševit će dame odlučnijeg karaktera koje na nekonvencionalan način kombiniraju tradiciju i moderan luksuz. Gracioznu ženu, ljubiteljicu ekstravagantnih komada fascinirat će elegantno isprepleteni ornamenti koji podsjećaju na slavne dane Orijenta. U kompletu su ogrlica, prsten i naušnice u kombinaciji crvenog zlata i crnog oniksa obrubljenog dijamantima, a koja tamnom osobnošću izražava jedinstveni glamur. Kolekcija također dolazi u kombinaciji bijelog zlata i nježnog kalcedona.

Nježna i zavodljiva kolekcija Kamelija prestižna je kolekcija Zlatarne Celje nastala po uzoru na prekrasni cvijet čije ime nosi. Ručno izrađen komplet u kojemu su ogrlica, prsten i naušnice izniman su spoj profinjenosti, osjećajnosti i graciozne elegancije. Prenose minimalistički i mladenački dojam uz unikatan dizajn Zlatarne Celje. Kolekcija je izrađena u kombinaciji crvenog zlata i prestižnog morganita, te bijelog zlata i akvamarina koji su uokvireni dijamantima.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta