ZTC

Već znate da mi volimo naš grad i sve u njemu, a ovog sunčanog jutra posebno nas je oduševila jedna simpatična torba s potpisom brenda Puro Amor Design. “Život krade Rijeka vrati” slogan je koji krasi ovu riječku torbu, a osim nje u ponudi možete pronaći i torbe s imenom drugih gradova.

Iza brenda Puro Amor Design krije se Dragitza Rastegorac Grubisic.Rođena je u Limi u Peruu, a stigla je u Hrvatsku prije otprilike četiri godine kako bi naučila jezik jer su joj roditelji iz Hrvatske. Dobila je stalan posao kao voditeljica poznatog zagrebačkog muzeja i na kraju ostala tu i živjeti. No ipak, htjela je imati nešto svoje, gdje može razvijati kreativnost i tako počela maštati o vlastitom brendu, a koliko je Dragitza svestrana govori i činjenica da osim uz svoj stalan posao, vlastiti brend, studira i na grafičkom fakultetu te se bavi stand up-om u Studiju Smijeha.

U svojoj ponudi ima raznovrsne proizvode poput šalica i torbi sa zanimljivim natpisima, a kako i sama obožava šalice na ideju je došla kada je tražila neku s natpisom o kavi na hrvatskom jeziku. S obzirom na to da je nije našla počela ih je i sama izrađivati.


Foto: Puro Amor Design

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari