ZTC

U Rijeci se priprema posebno događanja koje će obilježiti Svjetski dan poduzetništva žena 17. studenog 2017 – Žene bez PARdona! Događaj, nastao kao odgovor na globalnu inicijativu međunarodnog umrežavanja poduzetnica, su podržali I SEECEL, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug i BPW – Pula, dajući mu na značenju kao događaju koji poziva na pozitivne promjene i participaciju.

Uz podršku brojnih institucija, uključujući predsjednicu Republike Hrvatske, Hrvatsku gospodarsku komoru i Primorsko – goransku županiju, Žene bez PARdona pripremaju raznovrsni program koji će biti okrenut pitanjima budućnosti. Eminentne žene hrvatskog gospodarstva, novinarstva, poduzetništva, a i poneki muškarac, odgovarat će na pitanja prošlih odluka, sadašnjih reperkusija i budućih planova.

Četvrtu će godinu za redom Rijeka biti upisana na svjetsku listu gradova koji obilježavaju Globalni dan poduzetništva žena, a koji ove godine „pada“ na dan 17. studeni.  Posjetitelji će moći uživo postavljati i pitanja gostima poput Efke Heder, ravnateljice SEECEL-a, Tarje Krehić, predsjednice Hrvatske udruge žena u pravnoj profesiji, doktorice Elme Bunar, blogerice Alis Marić, novinarke Marije Mažar, i mnogih drugih.

Detaljan program te raspored događanja potražite na WEB STRANICI.

Vidimo se ovog petka, 17.11., u 17 h u Visokoj poslovnoj školi PAR u Rijeci.

Pripremila: Stilueta

Izvor: www.par.hr/event/zene-bez-pardona-2

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE