skip to Main Content
MENU
Žena kao lutka, život i neživot..

Žena kao lutka, život i neživot..

rijeka hair show.jpg11rijeka hair show.jpg13

rijeka hair show.jpg16

rijeka hair show.10jpg

Natural Hair & Beauty salon predstavio se na nedavno održanoj Rijeka Hair Show manifestaciji. Poziv na hair show bio je još jedan izazov u njihovom radu, a izazove vole. Važno je napomenuti da je kompletna ideja i realizacija (frizure, make up, odjeća nakit i koreografija)  cijelog performansa odrađena samostalno u salonu, bez vanjskih suradnika i  zajednički je  “projekt”  cijelog tima. Tri djevojke Ivana, Matea i Lorena  pistom su prošetale kao žene lutke, (što  je bila tema performansa) odjevene u kreacije Advocatus Diaboli članice njihovog  tima Ivane Sertić. 

Make up je djelo naše Ivane Jugović vizažistice i kozmetičarke Natural Body & Soul (kozmetičkog dijela Naturala). Frizure su nastale zajedničkim radom, ali ipak predvođene hair majstoricom Gogom Polak. Pohvale i zahvale idu i Anđeli za pomoć i podršku u realizaciji.

INSPIRACIJA ZA RIJEKA HAIR SHOW koji je potencirao ovu priču..

Želja im je bila predstaviti dva lica svake žene. Jednu mračnu stranu te jednu krhku, ženstvenu. Žena kao porculanska lutka, koja se budi i oživljava te decentnim pokretima naglašava strast za životom. Žena kao objekt i subjekt, demistificirana i na neki način ogoljena.

Odlična ideja i vrhusnka realizacija, čestitke djevojkama iz Naturala, uživali smo u vašoj priči, a sad uživamo u fotografijama vašeg rada…

KLIK KLIK NATURAL HAIR & BEAUTY

FOTO: Ivor Mažar

rijeka hair show.jpg12rijeka hair show.jpg14rijeka hair show.jpg15rijeka hair show.jpg22rijeka hair show.jpg25

rijeka hair show.jpg27rijeka hair show.jpg35

Facebook KOMENTARI

Back To Top