ZTC

Mladi brand unikatnih ukrasa za kosu PERLET na hrvatskom tržištu prisutan je tek dvije godine, no mnoge su ga Hrvatice prepoznale kao prvi izbor za najvažniji dan njihovog života – ulazak u bračnu luku. U želji da mladenkama ponude nešto novo, osvježavajuće i neviđeno na tržištu bridal ukrasa za kosu PERLET je ovih dana predstavio novu kolekciju, čija je ambasadorica, nakon prošlogodišnje predstavnice Anite Dujić, ove godine poznata voditeljica Tatjana Jurić.

PERLET svojom novom kampanjom za proljeće/ljeto 2018. svim budućim mladenkama šalje upečatljivo pitanje i nudi logičan odgovor.

„Želite se osjećati kao kraljica na dan svoga vjenčanja? Okrunite se PERLETOM.“

Nova kolekcija tako odiše kraljevskom gracioznošću i unikatnošću izrade malih umjetničkih djela za kosu, dok pletenih grančica, koje su do sada bile zaštitni znak PERLET ukrasa za kosu, sada ima samo u tragovima.

„Kolekcijom dominiraju upečatljive krune pročišćenih linija i luksuznog dizajna. Velik je naglasak na cvjetnim i lisnatim komponentama koje svojim prirodnim linijama imitiraju živo lišće i cvijeće, a novost su i zlatne i srebrne niti koje se do sada nisu pojavile ni u jednoj kolekciji, a koje ukrasima daju luksuzni finish“, otkrila je dizajnerica Greta Miloš.

Na ovako velik udio kruna u novoj kolekciji od 20 ukrasa u PERLETU su se odlučili iz jednog jednostavnog razloga – lake nosivosti. Naime, sve krune iz nove kolekcije nose se kao rajfovi koji su fleksibilni i prilagođavaju se glavi što je mladenkama jako bitno. Svaka mladenka na dan svoga vjenčanja želi biti opuštena i neopterećena. Iako su svi PERLET ukrasi dosad nosili cvjetne nazive, nova kolekcija i u tom segmentu donosi novitete. Naime, svaki od 20 ukrasa iz kolekcije nosi kraljevsko ime nadjenuto prema kraljicama koje su vladale u prošlosti, tako se pojavljuju imena Diana, Catherine, Isabella, Grace i imena mnogih drugih moćnih žena koje su nekada vladale svijetom. A upravo u tom razlogu leži i odabir ovogodišnje ambasadorice branda PERLET.

„Tatjana je jedna snažna i karizmatična žena i u potpunosti utjelovljuje našu viziju svojevrsne kraljice ovih modernih vremena“, istaknula je dizajnerica Greta.

Tatjana, koja je već u nekim svečanim prilikama nosila PERLET ukrase, ovoga se puta našla u ulozi mladenke, dok je prekrasne vjenčanice ponovno osigurao eNVy room, koji s PERLETOM surađuje od samih početaka branda.

Izvor: PR