Manufaktura u Rijeci i Opatiji obiluje odličnim idejama i preporukama, bilo da se radi o prehrani, ljepoti, uporabnim predmetima, ovo mjesto koje njeguje domaću proizvodnju i kvalitetu naša je česta postaja jer prijateljima i ukućima biramo samo najbolje.

Manufaktura se predstavila i na Kid’s Day događanju u Porsche Inter Autu te je ovaj fini kutak bio odlično posjećen, dok su sve generacije uživale u okusima, srdačne djevojke rado su otkrivale tajne zdravog doručka i svih proizvoda koje u Manufakturi možete pronaći, a zdravi i fini obroci u današnje su vrijeme imperativ!

Za ovo posebno druženje, shop se predstavio s:  Demetrinim mini kroasanima s čokoladom, kroasanima s rogačem, popularnim namazom Mitella, energetskim pločicama, Granolom i drugim ukusnim zalogajima,  a pravo oduševljenje nastalo je degustacijom sokova od bazge i koprive! Upravo ovi sokove ulaze u naše domove, kao i brojni proizvodi koje odlikuje kvaliteta.

Manufaktura Rijeka (na adresi Riva 2)  i Opatija ( Maršala Tita 112)  otvorene su svakog dana, uživajte u bogatoj ponudi brandova koji će vas osvojiti, baš kao što su i nas!

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE