ZTC

Nastavljajući misiju projekta “vidimo sE” udruge za sindrom Down – Rijeka 21,  čiji glavni cilj jest senzibilizacija društvene zajednice prema osobama s poteškoćama, stvaranje okruženja u kojem će svi ljudi prepoznati i prihvatiti vrijednosti i dignitet osoba s poteškoćama, posebice s naglaskom na sindrom Down te stvaranje budućnosti u medijima i marketinškoj industriji za osobe s poteškoćama, kao način podizanja svjesnosti o inkluziji, ostvarili su prekrasnu suradnju s udrugom “Zdola neba kastavskega”, koja petu godinu zaredom organizira reviju frizura i ekstravagantnog make up-a.

Organizatori sami oblače modele u materijale koji odgovaraju temi i na taj nacin publici prezentiraju svoj rad na malo drugačiji način.

Članice udruge „Zdola neba kastavskega“, Ivana Rac, Ana Jurčić, Kristina Dukić i Tamara Viskočil, odlučile su da će ove godine jedan model na reviji biti i djevojka Isabella Hujić (23), koja ima sindrom Down. Ostali modeli su djevojke sa područja grada Kastva i okolice. Svi modeli su amateri koji svake godine s odredjenom temom i  posebno osmisljenom koreografijom ovu reviju ucine zanimljivom i drugacijom.

Udruga “Zdola neba kastavskega” prošle godine je na svojoj reviji prikupljala sredstva za našu udrugu Rijeka 21, a ove su godine odlučili podržati projekt na ovaj prekrasan i poseban način. Dakle, nije riječ o reviji koja je namijenjena osobama s poteškoćama niti je revija humanitarnog karaktera, već je riječ o reviji koja podržavajući projekt “vidimo sE” potiče inkluziju i integraciju i na taj način ide u korak sa svijetom.

Ambasadorica projekta, Milica Czerny Urban, napravila je fotografije  kojima će se najaviti revija i ovaj jedinstveni događaj. Modeli Antonija, Silvia i Isabella su odradile jedno zaista prekrasno popodne sa Milicom u Kastvu i tim fotografijama pozivaju na reviju koja će 1.7. s početkom u 21 sat ostvariti snove velikog broja ljudi.

Budite i vi na Kastvu i podržite Zdola neba kastavskega i ovu posebnu suradnju, vidimo se 01.07.2017., u 21h na Kastvu!

Izvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE