ZTC

U sklopu Ljeta na gradini danas nas je započela jedna vrlo zanimljiva manifestacija –  Gradina no limit. Ova višednevna umjetnička intervencija na Trsatskoj gradini obilježit će umjetnost bez granica kao lajtmotiv u suradnji s Društvom likovnih umjetnika Rijeka. Dani vizualne umjetnosti i kulture već 4. godinu za redom okupljaju umjtenice i umjetnike koje karakterizira interes za različita polja umjetničkog stvaralaštva, od slikarstva i kiparstva do umjetničkih performansa.

Na nekoliko dana, Trsatska gradina postat će svojevrsna muza koja će umjetnicima služiti kao inspiracija iz koje crpe ideje za stvaranje umjetničkih djela različitih formi, tehnika i oblika. Umjetnici će stvarati u jedinstvenom mabijentu Trsatske gradine i iskoristiti priliku i čari ovog magičnog prostora, a posjetitelji će moći uživati u umjetnosti i svjedočiti procesu stvaranja.

Prošlogodišnja manifestacija oduševila je posjetitelje, a mi smo sigurni kako će i ova godina nadmašiti sva naša očekivanja. U nastavku možete pogledati dio atmosfere i umjetnike u akciji s prošlogodišnje manifestacije Gradina no limit.


Foto: Ivor Mažar
Pripremila: Stilueta

Vaši komentari