skip to Main Content
MENU
Zanimljiva i odvažna – Tanja Lukin

Zanimljiva i odvažna – Tanja Lukin

Ljubav prema make up-u, izazovima, novim suradnjama… Tanja Lukin žena je iznimne energije,  na Stiluetinom događanju „Zaljubljena u sebe“ upoznala nas je s kozmetičkim brendom Cinecitta, a usput nam dala brojne savjete i ukazala na pogreške koje svakodnevno ponavljamo kad se o šminkanju radi… Radi na televiziji, drži edukacije, stalno uvodi inovacije u svoj rad – nama dovoljno povoda za intervju i predstavljanje…

S: Što prvo primijetiš na licu žene?

Svaka žena, kao i osoba, priča je za sebe, tako da uvijek primijetim nepravilnosti. Ukoliko žena navrati do mene u salon, kroz razgovor joj  na ljubazan način i ukažem na to.  Ponekad su to prejako iscrtane obrve, razliven ruž, maskara, sjaj na licu. Pomognem savjetima i kroz praktični dio volim pokazati  i objasniti njene pogreške u šminkanju.

11186433_1432801080355985_124138018_n

Tanja Lukin

tanja

S: Što se make up-u tiče, koje su najčešće pogreške kad se mi žene same šminkamo?

Nadovezujem se na odgovor u prvom pitanju s rečenicom svaka osoba je priča za sebe, jedino što mogu primijetiti je nanos premasnih i preteških pudera, povrh svega malčice i pretamnih.

S : Koji su nadolazeći trendovi za proljeće/ljeto 2015?

Svake sezone vrijedi pravilo Manje je više. Pogotovo za dnevni make-up…. Već večernji može malčice biti pojačan, a novogodišnji make-up –  glamurozan! Šminku valja primijeniti godinama i tenu!

S: Veliki novitet u beauty industriji su i ekstenzije obrva, o čemu se radi i kome da se naše čitateljice obrate ukoliko se odluče na ovaj tretman?

Extenzije obrva sasvim su nova bezbolna metoda ljepljenjem dlačica na postojeće naše dlačice, traju 7-10 dana i jako su prirodnog efekta. Mogu se obratiti meni, no u Rijeci ih  vrše dva salona koja su prošla našu edukaciju i slobodno neka me čitateljice i čitatelji zatraže brojeve i kontakte.

S: Moramo te pitati, kako ti se svidjelo na našem Stilueta događanju i hoćeš li nam doći ponovo?

Znam da će zvučati kao da vam želim ići niz dlaku ili da vam se želim uvlačiti, no vjerovala ili ne, nakon vašeg eventa MALKICE sam se promijenila.Otvorena prema ljudima već sam bila, no ne i iskrena,a sada primjećujem da s lakoćom otvaram svoje srce, osjećaje svima. Ne prešućujem, ne trpim. Zaista ste me Vi i Ivana Grabar oduševile i svojim iskrenim govorom potakle na drugačije ponašanje.Volim sebe. Hvala na pozivu i istinski se nadam kako bi i ovdje u Istri mogle organizirati Stilueta događaj. HVALA OD SRCA.

IMG_0407

IMG_0356IMG_0329

Hvala tebi draga Tanja što si nam, zajedno uz Ivu Berišić, približila make up i Cinecitta brend, svi smo uživali u puno naučili, a puno sreće želimo ti i u daljnjem radu… I naravno, pratit ćemo te 🙂

 

 

 

Facebook KOMENTARI

Back To Top