ZTC

Riječki shop koji priliku daje domaćim proizvodima i domaćoj kvaliteti Manufaktura, nakon Opatije svoju je filozofiju kvalitete donio i u Rijeku. Uz bogat i atraktivan asortiman, često uvode novitete prateći potrebe i želje Riječanki i Riječana.
Nedavno su se njihovoj stalnoj ponudi pridružili i pseći čajevi poznatog domaćeg brenda Samovar. Pseći čajevi su blagi biljni napici koje obožavaju psi(ći) svake vrste i uzrasta. Potpuno prirodni, sadrže mješavine ljekovitog bilja u pomno odabranom međusobnom omjeru. Sigurni su za konzumaciju, ukusni i djelotvorni, napravljeni prema dugogodišnjoj britanskoj veterinarskoj praksi. 

Pripremaju se uz pomoć 1 dcl toplog čaja i  9 dcl hladne vode – to nisu klasični čajevi nego blagi biljni napici, koji se psima jednostavno poslužuju umjesto vode. Upravo takvi, sastavom, okusom i djelovanjem su u potpunosti prilagođeni psećem tijelu, potrebama i metabolizmu..

Priprema: 1 čajna žličica + 1 dcl tople vode namakati po uputi (za pojedine čajeve od 5 do 10 min), procijediti i dopuniti do 1 litre hladnom vodom. Psima se čajevi mogu poslužiti odmah po pripremi, a mogu se i čuvati u hladnjaku do 48 sati.

Dakle, od sada sa svojim ljubimcem možete uživati u “običnim” Samovar čajevima, kao i onima prilagođenim psima. Potražite ih u Manufakturi!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

Pripremila: Katja Grubiša

Photo: Ivor Mažar

Izvor: facebook Samovar

Kancelarija bar