ZTC

Zagreb će uskoro ugostiti posebno događanje. S veseljem najavljujemo prvi hrvatski Salon pjenušavih vina u organizaciji slovenske tvrtke RadoStne priredbe, s 20.godišnjim iskustvom organiziranja vinskih događaja u Sloveniji i uz potporu Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu i i SLO-CRO Poslovnog kluba.

Mjehurići su pravi način za početak veljače na 1. Salonu pjenušavih vina u Zagrebu, 11. veljače 2017., u hotelu Dubrovnik

U novu, jubilarnu godinu u kojoj se slavi 20 godina RadoStnih priredbi, ulaze  sa sloganom »Neka jubilej započne u velikom stilu, neka započne s mjehurićima«. U čast jubileja, prvi put u povijesti RadoStnih priredbi, organizira se priredba izvan granica Slovenije. Tjedan dana prije »4. Salona penečih vin« u Ljubljani, organizira se  »Salon pjenušavih vina« u Zagrebu. 

1.Salon pjenušavih vina u Zagrebu održat će se u samom centru grada, u dvorani Jelačić hotela Dubrovnik s divnim pogledom na Trg bana Jelačića.  Okupit će se najbolji proizvođači pjenušavih vina, njihovi  vrhunski pjenušce i brojni ljubitelji pjenušavih vina. Salonu će poseban ugođaj dati glazbeni program.

Što se pjenušaca tiče, organizatori baš poput nekih vina, ostaju tajnoviti, no saznali smo kako će se osim Plešivice, Zagorja i Međimurja predstaviti i i vinari iz Istre i Kvarnera te Dalmacije.

Izvor: PR

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE