ZTC

Zadnja subota u mjesecu novi je projekt Zapadnog trgovačkog centra u Rijeci koji je premijeru imao u travnju, a s nestrpljenjem se čeka 25. svibnja i nova – zadnja subota u mjesecu kada posjetitelje i kupce centra očekuju atraktivni popusti prodajnih mjesta, ali i Sretna vrata.

Što su Sretna vrata?

Sretna vrata čekaju vas na nultoj etaži centra i sretnim posjetiteljima donose sretne vijesti! Naime, svaki stoti, dvjestoti i petstoti prolazak kroz vrata bit će nagrađen poklon bonom uz ZTC-a, uvjet je obavljena kupovina u ZTC-u toga dan u minimalnoj vrijednosti od 100,00kuna.

Ne treba naglašavati da smo zadnji put i sami iskušali sreću no Sretna vrata pozvonila su nekim drugim sretnicima! Popis je spreman, sutra nakon kupovine, pravac Sretna vrata, držite nam fige da osvojimo bon, ako ne mi, mi držimo fige vama, javite nam sretne vijesti!

I Müller ima super vijesti!

Iskoristite 10% popusta na cjelokupan asortiman*.*Popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole, tablete, VR- naočale, multimedijska izdanja, foto usluge, nadomjesno mlijeko 1 i PRE te darovne i prepaid kartice.

Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju, a akcije isključuju.

Uživajte u popustima i ne propustite i Dječje kazalište sa Zetom koje je na rasporedu sutra, u 11 sati!


Pripremila; Stilueta

Kancelarija bar