ZTC

Nova proljetna kolekcija Amas nakita donosi nam proljetnu priču sa naglaskom na minimalizam,  nježne teksture te neka reizdanja starih kolekcija.

ZTC

Amas nakit je na tržištu prepoznat kao kvalitetan nakit od srebra te srebra sa pozlatom, a kao “bestseller” proizvodi izdvajaju se narukvice na inicijale, anđele te minimalističke ogrlice.

Noviteti u Amas asortimanu već su prepoznati na ulicama, te  se već  mogu vidjeti na streetstyle fotografijama i blogovima.

Izdvajamo nove ogrlice ; spojena srca i spojene zvjezdice sa mat površinom, veliki mat krugovi na ogrlicama i narukvicama te narukvice u obliku curica i dječaka, te ogrlice sa gravurom. Nova kampanja  pod nazivom “#amaslove” je potaknuta proljećem, tako i tulipani u kampanji  predstavljanju nježnost i vedrinu proljeća. Kolekciju odlikuju i vedre boje, tako da su dostupne i nove boje konopaca za narukvice ; svjetlo plava,  žuta, pastelno roza, zelena te koraljna boja.

Amas bijoux je zadarski brand koji postoji već pet godina te lagano osvaja domaće  ali i strano tržište.  Iza imena “Amas” krije se riječ ljubav, što Amas znači na izgubljenom jeziku esperanto, a upravo je ljubav prema nakitu i kreativnosti misao vodilja ovog branda.

Vlasnica branda Amas je Petra Mičić Garibović, mag. novinarstva i odnosa s javnostima, koja je nakon rada u struci sasvim slučajno krenula u izradu nakita te je tako i započeta Amas “priča”.

Nakit je u početku bio samo hobi koji se pretvorio u nešto ozbiljnije te sada šaljemo proizvode u sve veći broj trgovina u Hrvatskoj i Europi, te smo upravo otvorili još jedne poslovnicu  u Zadru.

 

Kancelarija bar