ZTC

Ono što posebno volimo je poticati žene poduzetnice, a kada su one još i majke i uspješno balansiraju poslovnim i obiteljskim obavezama zaslužuju svaku riječ pohvale, ali i svaki savjet i pomoć koju mogu dobiti. Drago nam je da svim ženama i majkama možemo predstaviti događaj namijenjen upravo njima, a o čemu se točno radi objasnit ćemo u nastavku.

Women in Adria je još 2014. godine prepoznala kućni ured kao inkubator ženskog poduzetništva i do danas je svake godine održala istoimenu konferenciju, a 2016. izdali su i istoimenu knjigu, Kako pokrenuti i voditi posao od kuće. Svake godine tu konferenciju nastoje učiniti boljom i stoga su ove godine odlučili promijeniti naziv i uz edukativna predavanja dodati i inspirativna koja će vas sigurno oduševiti.

Sve znamo kako mame poduzetnice žive i rade, s djecom oko sebe, te su to odlučili primijeniti i na ovoj konferenciji. Odnosno, sve mame poduzetnice slobodno mogu povesti djecu. Djeca mlađa od 3 godine mogu s vama slušati predavanja, a za djecu stariju od 3 godine osigurano je čuvanje teta iz vrtića Čigra. Organizacijski partner konferencije je Tehnološki park na velesajmu koji ima igralište za djecu unutar svojih prostora. Stoga slobodno povedite djecu, jer ovo je mjesto gdje se svi međusobno u potpunosti razumiju te se možete slobodno opustiti.

Cijeli program i prijave za Konferenciju mama poduzetnica –  Women in Adria možete izvršiti na linku, a lokacija održavanja je Tehnološki park Zagreb, Zagrebački velesajam, paviljon 12.

Foto: Pixabay

 

 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE