AVON

 

Jeste li se ikada zapitali postoji  li nešto veće, dublje, mudrije, svjetlije i svjesnije od ovog fizičkog tijela? Jeste li se zapitali da nezadovoljstvo koje osjetimo u životu ne proizlazi iz ovozemaljskih problema nego od osjećaja da smo odvojeni od naše biti, naše esencije, naše Duše?

Jeste li razmišljali da naša bespomoćnost i izgubljenost proizlazi iz osjećaja da duboko u sebi znamo da postoji i drugi način življenja?

ZTC

Želimo toliko toga, želimo živjeti sretno, radosno, bezbrižno, ispunjeno,  bez kalkulacija,  dostojanstveno, iskreno, ljubavno, otvorenog srca, bez straha i neustrašivo, i zaista i možemo živjeti tako, u ovoj našoj nedođiji na brdovitom Balkanu, onog trena kada se zagledamo duboko u sebe, u svoje srce, dušu, kako god nazvali onaj nevidljivi dio sebe i povežemo  s predivnim bićem koje prebiva u nama, s našom Dušom.

Jednom kada se povežemo sa našim unutarnjim dijelom, počinjemo živjeti život s vodstvom, s mudrošću naše Duše, vođeni intuicijom.

Intuicija je prekrasno kormilo, koje nam šapuće kuda vozimo, kada da skrenemo, kada da vozimo, kada da preuzmemo novog putnika, kada da otpustimo starog putnika, kada da usporimo.

Koliko je prekrasan i bogat naš unutarnji svijet, na nama je da ga otkrivamo i uživamo u novim spoznajama.

Kada krenemo osluškivati tihi glas intuicije, umjesto vlastitih strahova i nesigurnosti, dolazimo korak po korak do dubokog osjećaja mira, svrhovitosti i tihe radosti. Tijelo nam se opušta, oslobađamo se stresa, um nam se počinje odmarati i opuštati i počinjemo voditi autentičan život, oslobođeni mišljenja drugih ljudi, postajemo cjeloviti.

Vođeni intuicijom, naša nam Duša otvara oči, plovimo morem sinkroniciteta i zaista, počinje čarolija u našim životima. Vođeni intuicijom vi znate da ona nesretna i frustrirana duša, u ulozi vašeg šefa,  koja vas možda i živcira, nije ništa drugo nego prestrašena osoba koja je izgubila vezu sa sobom.

Prekrasno je poštovati svoj unutarnji glas, on nas nikada neće izdati.

Koliko godine sam živjela svjesna svoje nepogrešive intuicije, a opet vođena strahom i neposluhom, dok nisam došla pred zid, veliki zid.  Kolike godine nisam slušala svoju predivnu intuiciju i kada sam znala da je 100% u pravu, jer sam se prepuštala strahovima i mišljenjima drugih. Kolike godine nisam prepoznavala svoju predivnu unutarnju mudrost….

I onda se desi preokret, buđenje, zaokret, kako god nazvali trenutak kada spoznate svoju bit, onaj trenutak kada odlučite živjeti u skladu SA SOBOM i svojom istinom. I da, bilo je kvrgavo u početku, bilo je nerazumijevanja obitelji, prijatelja, okoline, pritisaka sa strane, bilo je trenutaka kada sam opet povjerovala drugima, ali i to prođe, i iskreno, nikada se više ne bih vratila na stari način življenja.

Bilo je trenutaka kada mi je to pričinjavalo tjeskobu, naprimjer reakcija okoline kada sam odlučila baviti se držanjem radionica, ono uobičajeno „pa završila si fakultet, pa valjda ćeš tražiti posao u struci?“. NE, neću, a i ako budem tražila, bit će onda kada ja odlučim..:-)

Bilo je podsmijeha ljudi, sada se ja smijem, od sreće ne od zavisti, i tim istim ljudima želim sreću, zašto ne.

Početi slušati sebe, svoju intuiciju, glas Duše, je poput učenja hodanja, krećemo malim koracima sa malim odlukama, i malo po malo počinjemo plesati u ritmu naše intuicije, u ritmu života, u ritmu uzbuđenja i čarolije. Prava mjesta, pravi ljudi, prave odluke, pravo NE, pravo DA….O da, život može biti i lagodniji, sa intuicijom.

Mi imamo moć stvoriti što god želimo od svog života.

U početku sam je vježbala s dječicom, išli bi u vrtić pa bi pogađali koja je teta ujutro, zvonio bi mi telefon pa bi pogađala tko me zove, bilo je zabavnih učenja, a onda sam tražila i upute, gdje da nađem nešto, kako da dođem do nečega, i ono najvažnije, što da odlučim u datom trenutku. I bila sam sretna, jako sretna, jer nije bilo greške, sve se odvija savršeno, za mene.

Ono najljepše što se dešava je preslagivanje prioriteta, nevažno postaje važno, važno postaje nevažno, tako nekako.

Kada počnemo voditi život vođen intuicijom onda se cijeli Svemir počinje obraćati, počinjemo opažati znakove, ljude, događaje koji nas podržavaju na našem putu promjene.

Počinjemo osjećati da je sigurno vjerovati sebi, i da je to jedino ispravno. Počinjemo osjećati koji je put dobar za nas, koji ljudi su dobri za nas, koji projekt je dobar za nas, koji muškarac je dobar za nas.

A sad….

Jeste li zadovoljni životom?

Što bi ste mijenjali?

Gdje se vidite za 5 godina?

Bojite li se uspjeha?

Odgovorite na ta pitanja, iako znam da ih već znate…

Započnite sa nekoliko trenutaka disanja, meditacijama i umirite um. Tada posegnite duboko u sebe i pitajte „Što je to što moram znati o toj osobi, poslu, događaju, muškarcu…?“ I otvorite svoje srce za odgovore. Dopustite joj da vas vodi korak po korak, prizivajte svoju intuiciju svaki dan. I budite spremni na čudesa..

Započnite svaki dan sa podrškom Božanske ljubavi i radosnog Duha u vama.

Vi imate moć stvoriti najbolju verziju sebe.

S ljubavlju,
Jasenka

jasenka

Jasenka Zubac Hadžić  majka, žena, prijateljica, vječiti tragaoc za  ljubavlju i radošću, podrška na putu otkrivanja predivnog bića koje postoji u svima nama. Jasenka je jednog divnog dana odlučila svoju diplomu magistra ekonomije okačiti o zid   i započeti novu životnu avanturu kao  Heal Your Life trener po metodi Louise Hay. U potrebi da zadovolji sve nametnute životne uloge, otkrila je da samo ako nježno skrbimo za sebe možemo poboljšati kvalitetu života, jer sreca, mir i radost su naša prirodna stanja.  Voljeti sebe najveći je izvor snage i radosti.

JASENKA ZUBAC HYL TEACHER