skip to Main Content
MENU
Voljeti sebe by Jasenka: Zrcalo

Voljeti sebe by Jasenka: Zrcalo

Rad sa zrcalom je jako moćna metoda rada na sebi, sa sobom, u sebi…

Jeste li ikada probali iskreno se i duboko zagledati u svoje oči….i reći si „Volim te i prihvaćam upravo kakva jesi…“

Vjerujem da je za mnoge ljude ova vježba teška, viđam to gotovo stalno na radionicama. Kao da bježimo sami od sebe, nemamo hrabrosti pogledati se u oči i uvidjeti svu ljepotu koja spava u nama. Nemamo hrabrosti zagledati se u oči i pogledati onu manje lijepu stranu nas, onaj željan ljubavi dio nas koji tu potrebu ispunjava stalnim negativnostima, kukanjem, kritiziranje, rasuđivanjem, osuđivanje…Eh da, puno je načina na koje tražimo ljubav. Vapimo za ljubavlju….

Znam da tek rijetki uživaju u pogledu na zrcalo, i ja sam godinama bježala od svog odraza u zrcalu, od sebe, od svoje ljepote, svjetlosti, nježnosti, dobrote….

Pogledajte se u ogledalo i izrecite „Voljna sam da te volim. Ne znam kako, ali voljna sam da te prihvatim, u cijelosti“….

Zrcalo će vam tako rado pokazati sve one duboke osjećaje koje gajite prema sebi, pozitivne i negativne.

Zrcalo će vam rado pokazati kakvi su vam i koliki otpori.

Zrcalo će vam rado pokazati koliko ste mirni ili nemirni.

Zrcalo će vam pokazati sve skrivene osjećaje kojih niste niti svjesni, sa lakoćom će vam se ukazati, ako imate hrabrosti pogledati se u oči.

Zrcalo će vam jasno i glasno pokazati što je to što prvo morate mijenjati u svom životu.

Zrcalo će vam pokazati sve one negativne poruke koje smo dobili tijekom odrastanja.

Zavolite zrcalo, zavolite lik u njemu, zavolite ono dijete koje vidite u njemu, onog tinejdžera, onu odraslu osobu koja pati i koja je tužna.

Zavolite zrcalo kroz igru i radost, smiješite se sebi kada napravite neku ludost, imamo pravo i na to.

Znam, u početku vam se čini smiješno, blesavo, šašavo, glupasto.

Znam, možda ćete i početi plakati.

Znam, možda ćete biti bjesni.

I sama sam to prošla, bit ću uz vas.

Probudite se ujutro i budite voljni voljeti sebe.

Probudite se i budite voljni početi otkrivati sebe.

Pogledajte se u ogledalo i probajte se zamisliti okružene ljubavlju. Zamislite kako ste sretni, zdravi i potpuni. Zamislite kakav bi ste život željeli imati, pogledajte sve detalje, sve osobe i osjećaje koje želite imati. Znajte da ste vrijedni ljubavi, znajte da zaslužujete predivan život.

Osjetite ljubav koja teče iz vašeg srca i okružuje vas i zatim ta ista ljubav okružuje vaš cijeli dom, vaše susjedstvo, vaš grad i cijeli planet. Osjetite kako ljubav kruži, što je više dajete, više vam se vraća.

Ljubav je najmoćnija sila koja postoji. Neka slobodno teče kroz vas. Vi ste ljubav. I to je tako.

S ljubavlju,

Jasenka

jasenka

Jasenka Zubac Hadžić  majka, žena, prijateljica, vječiti tragaoc za  ljubavlju i radošću, podrška na putu otkrivanja predivnog bića koje postoji u svima nama. Jasenka je jednog divnog dana odlučila svoju diplomu magistra ekonomije okačiti o zid   i započeti novu životnu avanturu kao  Heal Your Life trener po metodi Louise Hay. U potrebi da zadovolji sve nametnute životne uloge, otkrila je da samo ako nježno skrbimo za sebe možemo poboljšati kvalitetu života, jer sreca, mir i radost su naša prirodna stanja.  Voljeti sebe najveći je izvor snage i radosti.

JASENKA ZUBAC HYL TEACHER

Facebook KOMENTARI

Back To Top