AVON

„Sve svoje mostove prelazim sa radošću i lakoćom“

U nama postoji potreba za svakom našom navikom, odnosom, iskustvom, događajem i svakim obrascem koji nam se iznova vraća.

Upravo ta potreba odgovara nekom našem uvjerenju, da nismo dovoljno dobri, lijepi, pametni, vitki, bogati. Upravo iz te potrebe smo debeli, pušimo, pijemo, prekomjerno trošimo, škrti smo, siromašni, bijesni, ljuti, tužni…

ZTC

Važno je osvijestiti da su to sve vanjski simptomi, posljedice, a ono što je uzrok svakom od gore navedenih stanja nalazi se duboko u nama.

Jeste li zaista spremni OSLOBODITI se tih potreba?

Jer jednom kada odbacite potrebu nećete više imati želju pušiti, prejedati se, trošiti, povlačiti se, biti u pravu…

Voljna sam osloboditi se potrebe za…..(nadopišite)

Voljna sam osloboditi se potrebe za težinom…

Voljna sam osloboditi se potrebe za pušenjem….

Voljna sam osloboditi se potrebe za kritikom…

Voljna sam osloboditi se potrebe za ogovaranjem…

Voljna sam osloboditi se potrebe za oskudicom….

Voljna sam osloboditi se potrebe za lošim odnosima…

Voljna sam osloboditi se potrebe za lošim poslovima….

Voljna sam osloboditi se potrebe za usporeživanjem i nadmetanjem….

Budite blagi i nježni prema sebi dok oslobađate unutarnje čvorove, budite blagi prema sebi dok odmotavate unutarnje misaone obrasce koji imaju potrebu za upravo tim vanjskim posljedicama.

Prestanite se boriti sa kilogramima, pušenjem, ogovaranjem, stvari će se samo pogoršati. Neko vrijeme ćete možda i uspjeti, kontrolom uma ili disciplinom, ali čim se malo opustite, stari simptom će se vratiti..

Stoga budite VOLJNI OSLOBODITI SE…

Budite VOLJNI VOLJETI SEBE…

Oslobodite se unutarnje kritike, ona nikada ne mijenja stvari, to čini samo samopotvrđivanje i samoodobravanje.

Što se više prekoravate to su vanjske posljedice teže, budite voljni osloboditi se mentalnog obrasca koji vas sputava.

I kao što predivna Louise Hay kaže „Voljna sam osloboditi se potrebe da budem bezvrijedna. Vrijedna sam onog najboljeg u životu i sada sa ljubavlju sebi dopuštam da to prihvatim. Dok u sebi stvaram obrazac vlastite vrijednosti, više nemam potrebe za odgađanjem vlastite sreće

Preuzeti odgovornost za svoj život znači prihvatiti sve okolnosti u svom životu i odlučiti kročiti putem promjene. Počinjete shvaćati da su sve okolnosti u kojima se nalazite odraz vas, vaših uvjerenja i misli i da iste te situacije možete mijenjati odbacujući stare ideje i šablone.

Sjetite se da je prošlost završila, imate samo ovaj vrijedan trenutak, prekrasan trenutak u kojem vraćate svoju moć i imate samo ovaj trenutak u kojem odabirete biti nježni i strpljivi prema sebi dok učite nove načine razmišljanja.

Vi i samo vi možete mijenjati svoje živote, svjesnim odabirom misli koje vas podržavaju. Vaše stare misli su otišle, i vi sada možete potpuno kontrolirati misli koje imate. U početku će se um buniti, ali budite ustrajni u vašoj odluci da mijenjate svoje živote.

Otpustite prošlost, otpustite emocionalnu vezanost za tu prošlost, otpustite sve loše odnose, sada imate moć stvarati skladne i harmonične odnose, da imate.

Oslobodite se. Otpustite strah, tugu, ljutnju, bijes, stara ograničenja. Smireni ste. Pomireni sa sobom. U miru sa svim životnim procesima, uvijek sigurni…

Napravite popis stvari koje želite otpustiti. Jeste li spremni?

Naravno da jeste…krenite….

Uz vas,

S ljubavlju,

Jasenka

jasenka

Jasenka Zubac Hadžić  majka, žena, prijateljica, vječiti tragaoc za  ljubavlju i radošću, podrška na putu otkrivanja predivnog bića koje postoji u svima nama. Jasenka je jednog divnog dana odlučila svoju diplomu magistra ekonomije okačiti o zid   i započeti novu životnu avanturu kao  Heal Your Life trener po metodi Louise Hay. U potrebi da zadovolji sve nametnute životne uloge, otkrila je da samo ako nježno skrbimo za sebe možemo poboljšati kvalitetu života, jer sreca, mir i radost su naša prirodna stanja.  Voljeti sebe najveći je izvor snage i radosti.

JASENKA ZUBAC HYL TEACHER