ZTC

Posljednjih godina svjedočimo velikom uspjehu blogerske scene, vani, ali i kod nas. Blogerice i blogeri na svojim platformama predstavljaju svoje interese i sebe, povezuju se sa zajednicom i postaju ambasadori svoga rada. S druge strane, sponzorima godi povezivanje s osobom koja ne predstavlja samo smisao za modu, već koja promovira jedan životni stil.

Modni blog danas je sve popularnija platforma za zaradu, najuspješnije modne blogerice to su pretvorile u posao. Biraju odjeću, slažu kombinacije, fotografiraju se i onda svoj konačni proizvod plasiraju putem društvenih mreža i za to budu plaćene. Poznatom modnom blogericom ne postaje se preko noći – prvo valja prikupiti dovoljan broj followera, a zatim se na temelju broja »lajkova« traže potencijalni sponzori, odnosno tvrtke koje žele da ih reklamiraju putem bloga. Neke blogerice imaju tu sreću da ih sponzori kontaktiraju sami. Da bi se vodilo uspješan modni ili lifestyle blog treba prije svega to raditi iz ljubavi jer kao svaki dobro plaćen posao traži i puno vremena.

No, sad se pojavila nova prilika koja će mnogima koji su dosad maštali pružiti priliku da pokušaju i olakšati početak, jer najgore je u životu uopće ne usuditi se.

Prilog Life Novog Lista  i Tower Center Rijeka traže djevojku sa stilom, tri prvoplasirane dobit će vrijedne nagrade i priliku da surađuju na modnim projektima organizatora, medijsku pažnju, a nagradni natječaj traje do 22. veljače. 

Prijaviti se  mogu i muškarci, a tko će osvojiti žiri i publiku bit će poznato 10.ožujka kad će se održati završno događanje u Tower centru.

Sve informacije, pravila, detalji i nagrade  čekaju vas na STRANICAMA NOVOG LISTA, želimo vam puno sreće!

Kancelarija bar