ZTC

Osjećate miris proljeća u zraku?

Priroda je spremna na promjene, a na promjene smo spremni i mi pogotovo uz odlične timove koji će vam ove subote u ZTC-u pomoći dati stilske savjete, kosu, make i pobrinuti se za prekrasne fotografije kao uspomenu! Druženje sa stilom uz modne preporuke savršen je uvod u novo godišnje doba koje nam se primiče.

Kako bi druženje proteklo u savršenom modnom tonu pobrinut će se dizajner Zoran Aragović uz podršku riječkih dizajnerica Andree Anić Dokmanović I Marijane Hero.

Sve je spremno za Designers day, na vama je samo da ispunite prijavnicu na info pultu ZTC-a i prepustite se modnoj čaroliji vrhunskim stručnjaka!

Ali subota u ZTC-u nije rezervirana samo za odrasle, vrijeme je da modna svjetla iza kulisa i na samoj pozornici okuse i djeca, prošle godine Kid’s top model – dječja modna revija u režiji djece od 07-14 godina je bila savršena, a očekujemo istu zabava i ove godine.

Iz riječkog ZTC-a poručuju:

Kako izgleda Kid’s top model, modni svijet na pozornici i iza kulisa saznat ćemo 18.03. u ZTC-u, a tom prilikom „zapošljavaju“ se fotografi, tehničari, šminkeri i stilisti, te traže nove mlade zvijezde!
Za sve one od 07-14 godina, ne propustite ovu modnu avanturu, broj sudionika je limitiran tako da već sada rezervirajte svoje mjesto iza i ispred svjetla reflektora!

Riječka modna scena nikad nije bila slađa, požurite jer ograničen broj prijavnica  čeka vas na info pultu ZTC-a,  a zatim i nezaboravno iskustvo jer kad se male ruke slože, sve se može!
Prijavnice vas čekaju, vidimo se 18.03.  na mjestu gdje se uvijek sreću zabava, moda, shopping i najbolja atmosfera u gradu!

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE