Osebujni Božo Vrećo će u utorak, 07. kolovoza održati koncert na Trsatskom kaštelu u sklopu Ljeta na Gradini. Ovaj svestrani glazbenik ponajprije je veliki zaljubljenik u umjetnost – točnije, u sevdah i to onaj u svom iskonskom obliku, zbog čega se i u svom glazbenom opusu vraća prapočecima sevdaha. Za sebe kaže kako ga karakterizira dualnost; Božo je i muškarac i žena, sklad modernog i tradicionalnog, a samim time i sinonim za potpunu slobodu. On je interpretator, pjevač, ali i autor sevdalinki, zbog čega u svaki dio svoje izvedbe nastoji utkati sebe i publici priuštiti istinski emotivni doživljaj.

Svojom autentičnom pojavom, upečatljivim scenskim nastupom te anđeoskim glasom posjetiteljima Trsatske gradine prenijet će emociju ljubavi kroz inspirativni sevdah zbog čega nas na Trsatskom kaštelu očekuje magična noć opjevana jezikom emocija.

Božo Vrećo je osoba koja uistinu živi sevdah- stvara ga, interpretira, ali i proživljava u svojim izvedbama. No, ono što je najvažnije- uspjieva to prenijeti i na publiku pa se često spominje kako je njegov koncert na rubu meditativnog iskustva.

Na repertoaru predstojećeg, iščekivanog koncerta, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talent i umijeće u autorstvu novih sevdalinki, gdje je svojim stvaranjem popunio prazninu koja je trajala više od trideset godina, koliko nisu pisane nove. Na pozornici će mu se pridružiti vrsni glazbenici: Marko Louis, klavir; Hrvoje Rupčić, udaraljke i Miro Navračić, harmonika.

Koncert počinje u 21.30 h, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.30 h. Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a za stajanje se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE