skip to Main Content
MENU
VIZAŽISTICE OTKRIVAJU OMILJENE LJETNE RUŽEVE

VIZAŽISTICE OTKRIVAJU OMILJENE LJETNE RUŽEVE

Ljeto obilježava jedan potpuno drugačiji pogled na svijet, modu i ljepotu, prema životu zauzimamo pozitivniji stav, a isti se nekako ukalupi i naš stil koji postaje znatno svježiji, opušteniji, s više boja. Dolaskom ljeta, i naše kozmetičke torbice dobivaju mini make over te mjesto zauzimaju sjajila i ruževi, koji su ove godine hit, pitali smo poznate vizažistice…

MAC NEON ORANGE  preporuka DAJANE ČAVIĆ

IMG_8022Mlada riječka vizažistica u zadnje vrijeme niže zapažene uspjehe i suradnje, a što se omiljenog ljetnog ruža tiče kaže: “Za ljeto prakticiram nude face, stoga sam za ljeto 2015. odlučila uz nude ubaciti svijetliji/pastelni narančasti ruž koji će mi malo osvježiti lice. Mislim da je on top za ovo ljeto bez obzira kakav ten imate možete pronaći savršenu nijansu narančaste koja vam pristaje.”

MAC NEON ORANGE preporuka VANE VUKOVIĆ

vana vukovic“Moj omiljeni ruž za ovu sezonu je Neon Orange od MAC-a, narančasta boja je hit ove sezone, a s ovim ružem se ne može pogriješiti kad je nijansa u pitanju. Ono što čini ovaj ruž posebnim i zašto mi je na prvom mjestu je njegova pigmentiranost i postojanost kad su vrućine u pitanju. Savršen je za ljeto zbog žarke boje i odlično se uklapa uz preplanulu put.” Vana nam je u nekoliko navrata pokazala svu čar svoje profesionalnosti i dara za make up, ljubiteljica boja u make up-u dala nam je dobar povod da ovu nijansu svakako potražimo!

MAC CANDY YUM YUM preporuka IVE BERIŠIĆ

IVA“Crveno i boja fuksije preplavili su modne piste, a zaveo me odavno jedan ruž, njegovo ime je MAC CANDY YUM YUM, boja, miris i tekstura podsjećaju me na najfiniji bombon iz Pariza! I uvijek, ali baš uvijek ova nijansa mami osmijeh na licu mojih klijentica u ogledalu” otkrila nam je Iva Berišić, MUA koju ne trebamo posebno predstavljati, Iva Berišić poznato je ime u nacionalnim modnim i beauty krugovima, a nerijetko uz kofer sa šminkom nosi i putovnicu jer niže i zapažene suradnje van Lijepe naše.

MAC CRVENE NIJANSE preporuka MIMOZE BERISHE

mimoza6Očita dominacija ruževa  MAC kozmetike, a crvene nijanse ove kozmetičke kuće preporuka su i riječki vizažistice Mimoze Berishe koja naglašava kako se s ovom bojom jednostavno ne može pogriješiti. Budući da smo jako dobro upoznati s njezinim radom, naravno, apsolutno joj vjerujemo na riječ!

GODEN ROSE 126 I MAC LADY DANGER preporuka MARINE KARATOVIĆ MIŠURA

MKM.png21Već prvi prvom intervjuu Marina Karatović Mišura otkrila nam je ruž koji se odmah našao u Stiluetinoj kozmetčkoj torbici, Golden Rose 126 boje breskve cjenovno je vrlo prihvatljiv i apsolutno savršen, a Marina nam ovoga ljeta preporuča i MAC LADY DANGER, japansko crveno boju savršenu za ljeto, mi joj vjerujemo jer smo se u njezin rad uvjerili odavno!

 

 

FotorCreated

MAC NEON ORANGE , CANDY YUM YUM, LADY DANGER

Vaši komentari
Back To Top