skip to Main Content
MENU
Vivien Galetta i Natko Štiglić publici na Trsatskoj gradini nastupat će „Na obali srca”

Vivien Galetta i Natko Štiglić publici na Trsatskoj gradini nastupat će „Na obali srca”

Na Trsatskoj gradini će ove nedjelje, 29. srpnja doći do zanimljive glazbene suradnje. Naime, kroz koncert „Na obali srca“ svoje će strune udružiti dvoje riječkih umjetnika – Vivien Galletta, poznata vokalna solistica našeg kraja i mladi virtuoz, gitarist Natko Štiglić. Dvoje umjetnika će posjetitelje povesti u glazbenu šetnju po dalekim obalama svjetskih uspješnica ali i domaćih, intimnih obala srca. U jednom novom, mediteranskom iščitavanju zvuka, pridružit će im se i glazbeni gosti – tenor Voljen Grbac, talentirani Antonio Krištofić, gitarist Mario Šimunović te mlade gošće – Nina i Anja Fakin.

Vivien Galletta već dugi niz godina njeguje širok repertoar evergreena, jazz standarda, šansona, kancona te pop rock skladbi, a iza sebe ima već dobro utaban glazbeni put koji uključuje suradnju s mnogim eminentnim umjetnicima, brojne nastupe na festivalima te nagrade od strane struke i publike. Nadareni mladi riječki gitarist Natko Štiglić, dobitnik brojnih priznanja i nagrada, svoj glazbeni izričaj gradi na klasičnim skladbama, obradama i aranžmanima poznatih filmskih tema, flamencu te pjesmama poznatih svjetskih skupina i bendova. U sklopu Ljeta na Gradini Natko i Vivien publici će podariti večer isprepletenu glazbom u jedinstvenom ambijentu srednjovjekovnih zidina, a kroz program će posjetitelje provesti Neno Pavinčić. Vrhunska koncertna večer bit će oplemenjena isto takvim domaćim istarskim delicijama –  ​pršutom i sirom ​kojima će ​posjetitelji koncerta biti počašćeni zahvaljujući ​renomiranim partnerima manifestacije – tvrtki Pisinium iz Pazina te sirani L​atus​ iz Žminja.

Početak koncerta je u 21.00 h, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.00 h. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu ili putem sustava mojekarte.hr. po cijeni od 40 kn.

U nedjelju će na Trsatskoj gradini u jutarnjim satima nastupiti belgijski orkestar „Resisto“ koji okuplja mlade glazbenike u dobi od 11 do 27 godina koji putuju Europom, a kako su najavili – ovoga puta dolaze i na Trsat osvojiti srca Riječana i Riječanki! U izvedbama glazbenog orkestra svi prisutni moći će uživati u nedjelju, 29. srpnja u 11.00 h.

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Facebook KOMENTARI

Back To Top