ZTC

Dom za starije i nemoćne osobe Vitanova nalazi se u Marinićima nedaleko Rijeke. Na izdvojenoj lokaciji, objekt omeđen prekrasnim okolišem i zelenim površinama prepoznat je po kvaliteti usluge i boravka koja prerasta u topao prijateljski i profesionalan odnos nudeći svojim korisnicima izvrsnost u svakom pogledu.

Deset godina uspješnog rada prilika je da se sumira rad. Imajući na umu povjerenje brojnih obitelji iz Vitanove poručuju kako su htjeli pružiti svima lijepu proslavu s brojnim elementima koji će pružiti osjećaj ugode i druženja.

Aleksandra Nimac, v.d.ravnatelja

Uz nastup Ženskog pjevačkog zbora Marinići, sve posjetitelje ove svečanosti zabavit će i Dule i Bonaca. Specifičnost je gastro dio za koji će se pobrinuti kulinarski tim Vitanove, a gastro karta se, kao i torta kojoj se posebno radujemo, priprema tjednima!

Aleksandra Nimac i Suzana Mavrinac

Dom Vitanova ističe se u svakom pogledu. Na raspolaganju korisnicima i obiteljima, spremni su prijateljski dati savjete na putu do velike životne promjene, a zatim i pružiti drugi dom imajući uvijek na umu potrebe, želje i mogućnosti korisnika. Važno je istaknuti kako svakoj obitelji pristupaju individualno kako bi životna promjena bila čim jednostavnija i donijela samo pozitivne odnose u nove okolnosti.

Stoga je ova prilika i obljetnica posebno važna, za cijeli tim Doma, za korisnike, obitelji, sve prijatelje i partnere Vitanove.

Dolazak su potvrdili  i brojni uzvanici iz javnog života i gospodarstvene sfere, ovoga petka, 08.09.,  s početkom u 18h pridružite se ovom posebnom rođendanskom slavlju koje se već mjesecima priprema s puno entuzijazma, ljubavi i dobrih želja!

Vidimo se u Vitanovi!

 Dom za starije i nemoćne osobe Vitanova

Centrala: 051/498-850

Aleksandra Nimac, v.d.ravnatelja: 051/498-858

Suzana Mavrinac, mag. socijalne gerontologije, voditeljica općih poslova: 051/498-857

Pripremila: Marija Mažar                             Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE