Modnim pistama trenutačno vlada modni trend koji spaja vinil i baršun. Tu kombinaciju matt materijala i sjajnih tkanina Catrice je pretočio na proizvode koji čine samo jednu od uvijek zadivljujućih limitiranih kolekcija Catrice cosmetics linije. Kolekciju karakteriziraju tipične jesenske nijanse koje se kreću od nježne zelene i tople crvene boje do boje bakra.

Jedan od proizvoda koji čini ovu jesensku kolekciju je puder za oči i obraze. Sam naziv govori da ga se može koristiti na očima i obrazima čime se postiže ujednačeni izgled.

Sljedeći proizvod je Duo ruž za usne sa sjajnim finishom i puderom za usne s matt završetkom. Možete ih koristiti zasebno ili u kombinaciji za postizanje looka u smeđoj ili crvenoj nijansi. 

U kolekciji se nalaze i četiri dugotrajna, metalik Nail Lacquer laka za nokte dostupna u dvije nijanse s različitim efektima – metalik matt i vinilnom visokom sjaju.

Za naglašavanje očiju u kolekciji se nalaze Quattro palete sjenila za oči. Svaka paleta sadrži četiri usklađene nijanse s različitim efektima – od baršunastog matt do sjajnog. Osim sjenila, palete imaju i ogledalo, a dolaze u dvije verzije.

Za dodatno isticanje očiju, poslužiti će vam Transforming tekući tuš za oči. Za razliku od ostalih klasičnih tuševa, ovaj je namijenjen tome da svako sjenilo pretvori u tuš. Prijeđite njime preko sjenila za oči i nanesite na kapak poput ostalih tuševa.

Kako biste zaokružili cijeli makeup ne zaboravite na obrve. Tu će vam pomoći Wet look gel za obrve koji fiksira dlačice na mjestu, a koji se može koristiti i kao baza na usnama i kapcima za postizanje wet looka koji je in ove sezone.


 

Izvor i foto: Catrice cosmetics službene stranice

Pripremila: Marina Pilar

 

Vaši komentari
SALLY