Jesen se polako pretvara u zimu, a mi sve češće odabiremo ostanak u toplom i zatvorenom prostoru pred šetnjom hladnim ulicama. Izvrstan način za provest popodne jest popiti ukusan čaj u lijepom interijeru i ugodnom društvu. Predlažemo vam top 3 lokacije, obožavana klasika u našoj Rijeci, gdje i samo rado provodimo svako doba dana i godine, a posebice hladne i kišne mjesece.

Divna riječka Prostorija, među građanima se profilirala kao mjesto gdje se osjećate kao da ste zakoračili u neki drugi svijet. Domaća atmosfera, pomalo skrivena lokacija i široka ponuda pića – savršeni su spoj zbog kojeg se baš uvijek ugodno osjećamo u Prostoriji. Popodnevna šalica čaja odjednom je postala još bolja ideja, zar ne?

Ako ste ljubitelj čaja i živite u Rijeci, nipošto ne smijete propustit Samovar bar. Njihovi riječki čajevi poznati su po zanimljivim nazivima i pričama, ali i divnim armomama i bogatim okusima u kojima možemo uživati baš svakog dana. Zavirite u njihov malen, ali veoma šarolik i mirisan prostor i izaberite čaj po svojem ukusu. Jednog kad ih probate, uvijek ćete im se rado vraćati, doživite kulturu ispijanja čaja na jedan nov način.

Cukar i kafe uvijek je na našoj top listi, pa ga tako nismo ni danas zaboravili. Dobro poznata lokacija obožavana je među građanima, ali i turistima. Simpatično mjesto za uživanje u dvoje i pijuckanje omiljenog čaja u ugodnoj atmosferi.


Pripremila: Stilueta
Photo: Eni Brušnjak
 

Vaši komentari
SALLY