ZTC

U Rijeci se tjednima priča samo o rođendanu ZTC-a koji donosi raznovrsne sadržaje u čak tri slavljenička dana! Ovoga vikenda svi putevi vode u popularnu riječku shopping oazu, a mi donosimo pregled sadržaja, aktivnosti i rođendanskih popusta!

Danas će tokom cijelog dana biti jako zanimljivo, već od 09:00h posjetitelje dočekuje Laser labirint koji od 15:00h postaje nagradni, a odličnu atmosferu ugrijat će DJ i klapa Kvarner.

U 18:00h svi željno iščekuju plesni flash mob i tortu, imajući na umu slogan rođendana Vi ste naš šlag na torti, ovo će sigurno biti jako ukusne minute u ZTC-u!

U subotu, 02.09.,s početkom u 21h ne propustite stand up show Ede Vujića, nakon toga slijedi proglašenje dobitnika nagradne igre “5 ZA 5” koja uključe pet vrijednih nagrada za pet uspješnih godina rada centra, a u 21:35h koncert Nene Belana i Fiumensa, ulaz je slobodan!

Kako bi pružili maksimum kupcima i posjetiteljima, brojna prodajna mjesta danas vas dočekuju s posebnim popustima i akcijama, tako vas uz garantiranu zabavu očekuje i odlična kupovina i prilika da ovog vikenda nabavite sve za nadolazeće hladnije, ali posebne jesenske dane.

Želimo vam prekrasne trenutke, dobro se zabavite, uživajte i javite što ste kupili 😀

Pripremila:Stilueta 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE