ZTC

Ne znamo za vas, ali naša je želja provesti današnju večer sklupčani na kauču, pod toplom dekicom, dobrim filmom ili štivo i čašom ukusnog vina u ruci. Kako se približava zima tako sve češće biramo upravo ovakve scenarije pred ludim noćnim provodima.

ZTC

Postoji nekoliko razloga zbog kojih možete “mirne duše” posegnuti za svojom čašom vina uvečer. Naime, čaša vina dnevno može pomoći pri podizanju dobrog kolesterola, spriječiti stvrdnjavanje arterija, pomoći pri razrjeđivanju krvi te smanjiti stvaranje krvnih ugrušaka. Posljedično može spriječiti i srčani udar. Također vino na neki način djeluje kao protuupalni lijek te sprječava prerano starenje, tjelesne upale i bol.

Crveno vino dobro je i za mozak, na koji pozitivno utječe s antioksidativnim svojstvima te pojačava mentalnu izdržljivost. Zanimljivo je i da je crveno vino jedno od alkoholnih pića s najmanje kalorija, te stručnjaci ukazuju na to da je  dobro za mršavljenje i smanjivanje apetita.

Dakle, bez grižnje savjesti se možete uvečer sklupčati na kauču, natočiti si čašu omiljenog vina i osloboditi se stresa. Potpuno je u redu s vremena na vrijeme uživati u samoći, mislima, glazbi, dobrom štivu, pa tako i čaši vina. 

Izvrsno, visoko kvalitetno vino pronašli smo u našoj omiljenoj riječkoj trgovini Manufakturi. Širok izbor ukusnih crvenih i bijelih vina oduševio nas je, a izabrati samo jednu butelju zaista je težak izazov!

Posjetite Manufakturu i izaberite svoju omiljenu butelju kojom ćete se nagraditi za uspješan tjedan ili razveseliti dragu osobu….MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

Kontakt: 051/818-828

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

Pripremila: Stilueta
Photo: Ivor Mažar
 

Kancelarija bar