ZTC

Vikend je namijenjen produljenom izležavanju u krevetu, ljenčarenju i opuštanju u svakome smislu riječ – uvijek kada vam to obaveze dopuštaju. Ne trebate osjećati grižnju savjest ako si jedan dan u tjednu priuštite onih nekoliko sati duljeg sna zbog kojih ćete vam čitavi vikend biti još ugodniji.

Dakle, vikendom želimo dan započeti bez stresa i žurbe, probuditi se biološkim satom i započeti dan “na pravu nogu”. Svako jutro naravno sadrži i kvalitetan doručak. Naša slika savršenog opuštajućeg subotnjeg jutra uključuje ni manje ni više nego – doručak u krevet.

Mi to zamišljamo otprilike ovako: Miris kave, sunce proviruje kroz prozor, tiho zveckanje pribora u kuhinji …. Postoji li ljepši i romantičniji način da se započne vikend? Često su male stvari koje uzima zdravo za gotovo upravo one koje čine razliku. Preuzimanje inicijative i odvajanje vremena da učinimo nešto lijepo i neočekivano za dragu osobu, oboje će vas ispuniti srećom i zadovoljstvom.

Za sreću je stvarno potrebno malo, doručak u krevet vikendom može postati upravo jedan od onih vaših, posebnih rituala koje s veseljem iščekujete, no uvijek im se iznova iznenadite i obradujete. Palačinke, toast, zobena kaša, kava ili sok od naranče? Neka to bude vaše zajedničko omiljeno jelo za doručak u kojemu ćete uživati u dvoje!


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Unsplash

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE