ZTC
Današnja sugovornica, Victorija Druško, mlada je, inspirativna, talentirana dama, istančanog modnog ukusa i estetike. Njezin blog BLUE TURPENTINE, nadahnjuje mnoge prekrasnim fotografijama i kvalitetnim sadržajem. Uživala sam u malim ženskim razgovorima, a sada glavnu riječ prepuštam upravo njoj…
Za početak, otkrij nam nešto o sebi, tko se krije iza bloga s zanimljivim imenom: Blue turpentine?
Iza bloga Blue Turpentine krije se 25-ogodišnja zaljubljenica u modu, glazbu, lijepe interijere, kavu i život općenito.
Kada si i  kako odlučila započeti svoj blog?
Blog sam pokrenula početkom 2013. godine s namjerom da sve svoje outfite stavim na jedno mjesto te da upoznam ljude sličnih interesa. Tako je nastao Blue turpentine blog, moj mali virtualni kutak na kojem se odnedavno nalazi i par topica koji nisu modni nego više lifestyle: zanimljiva mjesta koje sam posjetila, poneki recept, druženja sa dragim ljudima itd.
Prekrasne fotografije, ali i kvalitetan sadržaj, definitivno su aduti tvojeg bloga. Što više preferiraš pisanu riječ ili fotografiju?
Definitivno fotografiju. Svi znate onu: “Slika govori više od tisuću riječi.” U potpunosti se slažem s izrekom.
Na Instagramu imaš skoro 6,000 pratitelja… Što bi savjetovala onima koji žele svoj profil podići na “višu razinu”? Kako privući pratioce i prezentirati zanimljivi sadržaj? Koji je tvoj pristup društvenim mrežama uopće?
Instagram je moja najdraža društvena mreža, što zbog brzine objave fotografije koja je online za par sekundi i općenito lakše komunikacije što zbog inspirativnih profila i ljudi. Ako želite podići Instagram na višu razinu pokušajte napraviti što kvalitetnije fotografije i ne objavljujte nešto bezveze tek toliko da biste objavili. Pokušajte unaprijed planirati objave i vodite se za onim “Manje je više.”
Kakvi sadržaji su ti najdraži? O čemu najčešće pišeš?
Najčešće pišem o modi, objavljujem outfit postove. Svaki sadržaj koji objavim jednako mi je drag, no najviše volim spontane fotografije koje nastanu neplanirano. 
Što je ono što čini tvoj blog posebnim i drugačijim od drugih? Kako se istaknuti “u moru istih”?
Nastojim biti svoja – budite i vi. Pišite, fotografirajte, lutajte, igrajte se i budite kreativni.
Kako izgleda tvoj (ne)uobičajeni dan? Kako provodiš vrijeme?
Nakon jutarnje kave i doručka dovedem svoju kosu u red i stavim ponešto make up-a i ako imam koju objavu, objavim ju na društvenim mrežama. Često odem u šetnju sa sestrom i malenim nećakom te obavimo koji (ne)planirani shopping. Nakon šetnje i shoppinga obavezno popijem još jednu kavu sa dečkom ili prijateljima. Vrijeme je za ručak, nešto lagano i fino, kasnije može jedan cheesecake. Popodne je rezervirano za fotografiranje, pripremamo se i tražimo idealnu lokaciju. Predvečer vježbam, večeram i otuširam se, kasnije pregledavam fotke i sređujem ih za blog te smišljam tekst. Ako ne sređujem fotografije, vjerojatno gledam neki film ili slušam glazbu. I prođe još jedan dan… 🙂
Otkrij nam nekoliko destinacija za putovanja ovog proljeća i ljeta… 
Najljepši Prag, grad u koji se uvijek rado vraćam, Budimpešta, Beč…Ljeti naše Jadransko more, Baška na Krku gdje ljetujem već dvadesetak godina i ostala primorska mjesta. Rado bih posjetila Francusku, nadam se da će mi se želja uskoro ostvariti.
Za kraj, citat, misao, koja te potiče, inspirira, motivira…
Do it with a passion or not at all!
Photo: Hrvoje Vidović, Anna Lukenda, Stella Mešić
Pripremila: Katja Grubiša
Vaši komentari
DUX NEKRETNINE