ZTC

Na 21. Danima hrvatskog turizma ‘DHT 2017’ na Malom Lošinju dodijeljene su nagrade i priznanja u svim kategorijama turizma: najbolji hoteli, hosteli, kampovi, restorani, destinacije, najbolji djelatnici u svim djelatnostima koje utječu na sigurnost hrvatske kao zemlje ali i mnogim drugima.

Drugo mjesto za priznanje ‘Turistički Cvijet – kvaliteta hrvatske’ u kategoriji hosteli drugo mjesto je osvojio ‘Design Hostel 1W’ iz Rijeke. Hostel 1W se nalazi u centru grada i nudi gostima dizajnerske  spavaonice kao i privatne sobe sa kupaonom.

Vlasnici hostela, Eva i Nicola Capobianco  jako su ponosni s obzirom na to da je hostela u Hrvatskoj zaista puno I da je hostel otvoren pred samo dvije godine. Prošle godine su također osvojili priznanje ‘Mystery Shopper’ na razini Primorsko-goranske županije i ušli u vodič ‘Luksuzni Hosteli Europe’.

Potvrda i važno priznanje u rukama uspješnog bračnog para

Budući da se radi o priznanju na nacionalnoj razini, na razini Hrvatske, ovo je od velikog značaja i za Rijeku koja se posljednjih godina također profilira kao turistička destinacija iako i dalje predstavlja tranzicijski grad i gosti se zadržavaju 1-2 noći. Na DHT također se naglasilo kako je 2017. bila najjača turistička godina u povijesti hrvatske I da je cilj za naredne godine ojačati nacionalni brend i povećati prihode, osobito u pred i post sezoni što je u cilju i hostelu 1W. Ono što bi vlasnici hostela voljeli je da I sama Rijeka kao grad nudi više internacionalnog sadržaja (ne lokalnog), posebice ljeti kada se gosti žale da nemaju gdje izaći.

Ističu kako se vesele projektu CRO 365 I nadaju da će to zaživjeti brzo kroz konkretne inicijative u gradovima. Rijeka je dobila veliku priliku kada je proglašena europskom prijestolnicom kulture i trebalo bi uložiti više napora u promoviranje istog kao i stvaranju zanimljive ponude za tu godinu u svrhu privlačenja čim većeg broja ljudi u naš grad.

Pripremila: Stilueta

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE