ZTC

Novootvoreni Plesni i fitnes studio Trinity&Co. iz Rijeke svoju će prvu seoznu završiti plesnom produkcijom 4. srpnja 2017 u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom u 20:30h.

Članovi plesnog programa, djeca i odrasli, pokazat će vam što su radili i učili proteklih nekoliko mjeseci sa redovnim i gostujućim koreografima. Produkcija se sastoji od dva dijela između kojih će vas zabavljati plesni gosti i Damir Kedžo uz glazbenu pratnju gitarista Ivana Pešuta. Ulaznice možete nabaviti u dvorani Plesnog i fitnes studia Trinity&Co. na adresi Zagrebačka 21c ili na dan produkcije sat vremena prije početka programa. Svoje karte možete rezervirati putem broja telefona 0915321043.


Unatoč velikoj plesnoj završnici, plesni program se nastavlja redovito održavati kroz cijeli sedmi mjesec utorkom i četvrtkom od 21:00 do 22:00  pod motom #ljetoudvorani. Prijave za satove su otvorene te se na iste mogu prijaviti svi željni dobrog treninga i zabavnih koreografija. Satove vodi Paola Vukelić, a prilagođeni su juniorskom i seniroskom uzrastu. Osim plesnog programa, fitnes program se također  odvija preko cijelog ljeta i to ponedjeljkom, utorkom, srijedom , četvrtkom i subotom.

Za više informacija o ljetnim akcijama i treninzima njihovu službenu kao i više informacija o završnoj produkciji posjetite Facebook stranicu TRINITY & CO. ili nazovite na broj telefona 0915321043.

IZVOR: PR

Kancelarija bar