ZTC

Vrijeme je posljednjih dana potpuno nepromijenjivo, ujutro nam se čini da smo zakoračili u pravo jesen, a već oko podneva oblaci nestaju i vrijeme da ponovno izvadite sandale i kratke rukave. Priznajemo, uživamo u svakom danu ljeta koji nam vrijeme pruži i pokušavamo ga maksimalno iskoristiti. Iako je već početak rujna, kvalitetnih eveneata ne nedostaje, a upravo se jedan takav priprema i večeras u poznatom riječkom wine baru Prostorija.

Čitavog ljeta simpatičan i pomalo skriveni Šišmišev trg, petkom bi osvanuo u potpuno novom ruhu, uz vokalne izvedbe nadarenih riječkih umjetnika i bendova. Danas je na redu NosTress tRIo koji čine Sanja Bunoza (vokal), Dino Arbula (gitara) i Nikola Janeš (gitara). Za sebe kažu da obožavaju kvalitetnu glazbu, gitare, dobru zabavu i prije svega: dati dio sebe u glazbu koju sviraju. Mi već naslućujemo još jednu odličnu večer u Rijeci ispunjenu pozitivnom energijom i predivnom glazbom. 

Pozivamo vas da i sami navratite do Prostorije, kušate jedno od mnogobrojnih vina iz ponude i uživate u dašku ljeta pred nama.

Pripremila: Stilueta

Photo: Ivor Mažar, facebook stranica Prostorija

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE