ZTC

Poznato je da smo mi Hrvati ljubitelji dobre hrane. Poznato je i da Lijepa naša obiluje odličnim brandovima koji očaravaju nepca i pišu lijepe priče, dio su naše bogate gastronimije i identiteta!

U emisiji inspiraONA gošće su upravo spojile ljubav prema hrani, poslu i uz podršku obitelji iz različitih krajeva Hrvatske otkrivaju nam svoje priče. Martina Pernar Škunca predstavila nam je tradiciju Paške sirane i otkrila u čemu je tajna svjetskog uspjeha poznatog sira. Michela Buršić Lisjak pridružila se obiteljskoj tradiciji i proizvodnji, njegujući vrijednosti baka i djedova danas stvaraju delicije i služe ih u autentičnom obiteljskom domaćinstvu. Tijana Božović Galjanić osluškujući potrebe obitelji osmislila je zdrave i ukusne energetske pločice Superheraw koje su u samo godinu i pol dana na policama pronašle put do kupaca, ali i osvojile jedno vrijedno priznanje.

Kako stvoriti brand,  s kojim se izazovima susreću i koliko je bitna podrška obitelji u ovom poslu otkrivaju tri simpatične dame, gledajte nas u subotu, 20:30h u programu TV Istre, u novoj emisiji inspiraONA s Marijom Mažar. TV Istru možete pratiti i putem Max TV kanala i Bneta.

Domaćin emisije je riječki Porsche Inter Auto.

Frizura i make up voditeljice: Studio ljepote Anais, Ana Mikulec i tea Čiković, odjeća: Talya Design

Vaši komentari