Design hotel Royal jučer je bio naš domaćin u večeri odlične glazbe, druženja i emocija! U društvu kolega, prijatelja, partnera i vjernih čitatelja proslavili smo šesti rođendan! Teško bi bilo uopće pronaći podatak koliko je rečenica i riječi, intervjua, lijepih priča Stilueta donijela, no o ljubavi utkanoj u svaki dio našeg rada možemo reći nešto – od početka do danas radimo strastveno i inovativno, cijenimo one najbitnije, a to ste vi, svi vi koji nas čitate. I na tome vam veliko hvala, medija je puno i opravdati vaše povjenje nama je veliki izazov, ali i sreća jer ste tu, dajete nam savjete, kritike i ideje, a sve to nama daje put za dalje. Hvala vam.

S druge strane, tu su naši partneri. Imamo sreće što iza nas stoje dugogodišnje suradnje i neka su partnerstva postala prijateljstva, radujemo se svim uspjesima naših pokrovitelja, a vi se radujete našima. To je jedna posebna veza i sretni smo što ste nas prepoznali kao jedan drugačiji tim, topao, neposredan i kreativan. Hvala vam, isto tako, bez vas ne bi bilo nas.

Jučer smo istaknuli pet “Žena koje volimo” i o njima ćemo u zasebnom članku, moramo zahvaliti svima zahvaljujući kojima je jučerašnja večer bila pravo slavlje i koji su pomogli da viziju pretočimo u glamur, hvala cijelom timu ROYAL HOTELA na čelu s direktorom Nikolom Račetom. Hvala MISAL pjenušcima i Ani Peršurić Palčić koja je podijelila s nama priču o pjenušavim vinima, obiteljskoj tradiciji i ljubavi. Hvala KAOKAKAO, vaše su torte bile najslađi dio večeri, hvala NOSTRESS TRIO  večer bez vaše glazbe bila bi nepotpuna! 

Kakav bi to rođendan bio bez MIRYAM BALONA i slavlje bez photobootha za koji je pobrinuo FOTKARENT.  Cvijećem je naše događanje uveličala BOUTIQUE & FLOWERS TI ME AMI CVJETARNA , a kao i uvijek po pitanju ambijenta svoje smo povjerenje dali TIMU DBOKI

Poklone za uzvanike pripremili su naši dragi beauty  partneri: NIVEA AVON i ADRIONA KOZMETIKA. Hvala i DENSA.HR!

Najveća zahvala ide našim sponzorima večeri: VIVIDENTI KALMAR ordinaciji na čelu s vrhunskom Vivianom Kalmar, SALON KATEA i Katarina Srzić koja je također jučer slavila svoj rođendan,  CHANG THAI MASSAGE CENTAR i sestrama Ani i Andrei te TEATRO LOUNGE BAR s kojim planiramo jedno Welcome New Year druženje jako brzo, pratite nas jer svi ste pozvani! Pratite nas i dalje, ovo je tek prvi članak u nizu, što ćemo kad nam je bilo jako lijepo…♥

Hvala svim našim uzvanicima, najdivniji ste!

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE