ZTC

Dan žena uz 4look i Stiluetu događanje je koje je jučer okupilo 150 uzvanika koji su uživali u nesvakidašnjem programu i brojnim sadržajima koje su organizatori pripremili. Višemjesečne pripreme rezultirale su predstavljanjem tri blogerice koje su mlade i inspirativne žene te su se odlučile na promjene boje kose nadahnute prekrasnim bocama Bottega pjenušaca. 

Tena Ćorić, Anita Dundović i Stella Mešić zasjale u novom looku za koji se pobrinuo 4look tim uz pomoć profesionalnih Kemon boja za kosu, La Vetrina i optika Vid iz Rijeke. Djevojke nisu krile zadovoljstvo, istaknule su profesionalnost i ugodu cijelog tima te naglasile kako svima preporučuju da se odvaže na promjenu.

Marija Mažar, Anita Dundović, Tena Ćorić, Stella Mešić, Ines Matić

Uz partnere večeri, Bottega pjenušce i Ebba’s Cuisine svi gosti su uživali u finim kapljicama i slatkim delicijama, savršenom spoju ugode, a kako bi svi otišli još sretniji i zadovoljniji 4look se pobrinuo nagradivši goste vrijednim darovima frizerskih i kozmetičkih usluga u salonu, kao i poklon paketima koje su omogućili Bottega Gold prosecco i Acca Kappa, vrhunski talijanski  brand  niche parfema!

Vrijedne darove pripremili su i riječki centar Nomas Vello koji je dijelom poznate španjolske franšize te ima u svojoj liniji proizvode i usluge od kojih je najpopularnija fotoepilacija – trajna depilacija  koju su u Rijeci prepoznale žene, ali i muškarci. Proljeće je pred vratima, sad je idealno vrijeme!

Poznati brand Catrice bio je dijelom Stilueta cornera te je vrhunska šminka privukla brojne znatiželjne poglede, a pet poklon paketa otišlo je u prave ruke. 

Stilueta corner privukao je veliku pažnju i zahvaljujući suradnji s Mašnicom, predstavljen je planer za Sretnu ženu koji sadrži brojne novitete i usudimo se naglasiti kako je višedimenzionalan o čemu ćemo sve otkriti jako brzo! Planer je to koji motivira i inspirira, podsjeća na ljepotu života, snagu ljubavi i prijateljstva i snagu žene koju svaka od nas nosi u sebi.

Porsche Inter Auto simbol je klase i kvalitete, brand koji oduševljava profesionalnim i toplim pristupom poznat i priznat diljem Hrvatske, prepoznao je projekt te se priključio gradskim automobilom koji se savršeno uklopio u viziju gradskog izlaska naše tri blogerice te je bio savršen galantan zavodljiv partner našeg sessiona koji otkrivamo uskoro. Gospodin Saša Bukal iz riječkog Porsche Inter Auta izvukao je sretnu dobitnicu koja će za vikend s frendicama dobiti na raspolaganje savršen Audi. Fotografija reakcije govori tisuću riječi, djevojke nisu krile suze, sreću i zadovoljstvo i obećale su nam dati priliku da ih otpratimo i popratimo na Stilueti!

Uz latice ruža, Bottega kapljice čistog užitka, odličnu atmosferu, sreća se osjetila u svakom kutku ove riječke beauty oaze. Predstavljena je kampanja koju smo snimili te cijeli proces priprema kojemu je najljepša kruna svega svakako bila večer za pamćenje u srcu Rijeke koju su jučer rado pohodili gosti iz Istre, otoka i Zagreba!

Marija Mažar, Anita Dundović, Tena Ćorić, Stella Mešić, Ines Matić

Pripremila: Stilueta

Foto: Ivor Mažar

Vaši komentari