Ines Božinovski i Jasenka Zubac pripremaju posebno druženje ovoga četvrtka, 21.09., u hotelu Bonavia, od 18:00-19:30h, a radi se o večeri posvećenoj Louise Hay. Louise Hay, jedna od najutjecajnijih osoba svjetske duhovne scene, žena koja je mijenjajući sebe i svoj život, promijenila živote mnogih ljudi. Svojim životnim djelom je pokazala koliko pojedinac može učiniti za sebe i za cijeli svijet.

Upravo je ona nadahnula Ines i Jasenku, a predavanje koje uskoro očekuje Riječanke i Riječane je besplatno no obavezna je rezervacija mjesta putem mailova: ines.bozinovski@povrataksebi.com ili
jasenka.zubac@gmail.com.

Predavači:.
Ines Božinovski, Heal Your Life trener i Relax Kids Coach, dipl.oecc
Nekad i sama u potrazi za “onim što nedostaje” ključ je pronašla u filozofiji Louise Hay koju je prepoznala u svojoj 16-oj godini života. Otvorivši vrata ljubavi prema sebi, otvorila su se mnoga željena vrata života. Danas s ljubavlju vodi djecu i odrasle na njihovom putu otvaranja vlastitih vrata radosti, ispunjenja, slobode.
Jasenka Zubac je mag.oecc., Heal Your Life Traniner based on philosophy of Louise Hay. Drži radionice, seminare i predavanja po licenci Louise Hay, žena koja je odlučila na svom putu promjene pomagati sebi i drugima da žive zadovoljnije verzije sebe.

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE