Gentlemen’s Shop se u svojih godinu dana rada u riječkim krugovima već etablirao kao oaza muškog zadovoljstva, ali i mjesto dobre zabave kada je riječ o događanjima koja priređuju. To su još jednom potvrdili jučer organizacijom Večeri craft piva i vinila koja je u ugodnom druženju i ležernoj atmosferi okupila njihove klijente, prijatelje, ali i riječke ugostitelje koji su imali priliku bolje upoznati njihovog novog partnera, zagrebačku pivovaru The Garden Brewery.

Ova craft pivovara, kao poduzetnički pothvat Nicka Colgana, britanskog producenta i osnivača Garden festivala i lokacije u Tisnom, započela je s radom prije svega godinu i pol dana i u tom kratkom periodu ostvarila je strelovit uspjeh lansirajući na tržište gotovo 30 stilova craft piva i izvozeći u preko 15 zemalja. S obzirom da je i Nick osobno došao na ovo druženje, svi prisutni pivoljupci imali su priliku saznati ponešto o specifičnostima njihovih nepasteriziranih i nefiltriranih piva iz prve ruke, i to od samog osnivača i vlasnika koji je spiritus movens cijelog ovog projekta.

    Ono što nas je posebno oduševilo, osim fenomenalnih aromatičnih i dubokih okusa njihovih piva, svakako je i dizajn limenki u kojima piva dolaze. Naime, ove limenke, osim što štite pivo od kisika i utjecaja svjetlosti, ujedno su prave male razglednice i ambasadori hrvatskog turizma s obzirom da kroz vrlo moderan dizajn etikete promoviraju hrvatske destinacije kao što je uvala Stiniva na Visu, Kornati, Kopački rit, Velebit i tako dalje.


Za ugodnu i opuštenu atmosferu uz zvukove vinila u funky i soul stilu pobrinuo se DJ Mate Kokich iz Zadra, koji glazbu s vinil ploča pušta od svoje petnaeste godine  i od tada gradi svoju specifičnu glazbenu priču nastupajući na prestižnim festivalima i u zadarskom The Gardenu.


Ekipa iz Gentlemen’s Shopa uvijek nas oduševljava svojim događanjima, i sposobnošću da na jednom mjestu okupe ljude različitih životnih stilova, od glazbenika, kao što su Damir Kedžo i Marko Tolja, do ugostitelja kao što su Domagoj Trusić i Zoran Lukić, ali moramo priznati da je ovo zasigurno bilo njihovo najbolje događanje do sada, zbog čega jedva čekamo veliki Gatsby Night Party koji 16. prosinca organiziraju povodom predstavljanja novog kalendara Eudaimonija 2018. 
Izvor: PR
Fotografije: Ivor Mažar

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE