ZTC

Mlada i nadarena Valentina Šaško samostalno izrađuje predivan nakit bogatog dizajna. Ova mlada poduzetnica osim klasičnog asortimana naušnica, narukvica i ogrlica izrađuje i ukrase za cipele koji su nas se zaita dojmili. Izvrsna dosad rijetko viđena ideja koja podigne svaku kombinaciju i daje novo ruho vašim starim cipelama.

Valentina izrađuje nakit potpuno samostalno, a za neke modele joj je potrebno i do nekoliko dana napornog rada, ali kada volite ono što radite ništa nije teško. Njezina ljubav prema nakitu odražava se u njenom dizajnu punim boja, kreativnosti i mašte. Valentina bira kvalitetne materijale kojima stvara glamurozan nakit kojeg si svi mogu priuštiti. Njen brend Dhalia by Dahlia ima po nešto za svakoga, a možete joj se javiti i s vlastitim idejama i ona će se pobrinuti da dobijete nakit upravo onakav kakvog ste zamislili.

Njezin rad možete pogledati na Facebook i Instagram profilu gdje je možete i kontaktirati, a gusput ćete i pronaći mnogo predivnih fotografija koje daju dodatnu osobnost i šarm njenom nakitu.

Foto: Dhalia by Dhalia

Pripremila: Stilueta

 
 
 

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE