ZTC

Trsat je omiljena lokacija Riječanki i Riječana, ali i atrakcija za brojne turiste koji žele upiti drvene ulice, vrevu kafića i mir te prekrasan pogled s Trsatske gradine. Bilo da se radi o ugodnoj šetnji, odlasku u restoran ili na kavu – Trsat nudi baš sve.

Onih dana kad se želite udaljiti od žamora i vrućine Korza, te popiti kavu na nešto mirnijoj lokaciji trsatski kafići odličan su odabir. Terase sa pravom omjerom sunca i hlada, najljepše su ujutro kada se mještani tek bude i izlaze na ulice. Prve jutarnje kave ispijaju se u ugodnoj hladovini s novinama u ruci ili uz opušteni razgovor.

Prizori poput ovih ljepota su života i onih mali sitnica koje nam uljepšavaju dane. Sa vremena na vrijeme promijenite svoju “tradicionalnu” lokaciju za ispijanje kave i isprobajte neke nove lokalne kafiće s gradskim šarmom.

Neki od kafića koje na Trsatu rado posjećujemo su Vintage bar na Trsatskoj gradini te Sabrage, a vi nam svakako javit svoje omiljene lokacije – one novootkrivene ili uobičajene. Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Eni Brušnjak

Vaši komentari
DUX NEKRETNINE