ZTC

Slađana Gržinčić je ljubiteljica plesa, fotografije i lijepih dekoracija, a zajedno sa svojim suprugom Filipom vodi svoju agenciju F Weddings za vjenčanja. Suprug Filip je zadužen za fotografiranje, dok Slađana svojim okom za ljepotu i detalje dekorira vjenčanja, izrađuje zahvalnice, revere ali i smišlja koreografije!

Veliku ljubav prema plesu sam na kraju ukomponirala i u vidu usluge prema mladencima, te radim i koreografije za prvi ples kao i koreografije iznenađanja.

Svoju ljubav prema dekoraciji otkrila je na svom vlastitom vjenčanju, gdje je i sama dosta toga izradila, a s obzirom da su već radili s mladencima kroz fotografiranje odlučili su u svoju ponudu uvrsitit i dekoraciju, zahvalnice i revere.

Ljubav prema dekoraciji započela je na najljepši mogući način, preko našeg vjenčanja! Kad radiš nešto s takvim guštom i ljubavlju, to se jednostavno prepoznaje i brzo se sve to skupa posloži.

Slađana uvijek odradi odličan posao osluškujući želje mladenaca, a mnoštvo zadovoljnih klijenata iz Hrvatske i inozemstva motivacija su joj da nastavi dalje. Inspiraciju često pronalazi na Pinterestu te svoje ideje i detalje savršeno usklađuje sa stilom i osobnošću mladenaca.

Neke ideje mi jednostavno dođu iz glave, a vječnu inspiraciju svakodnevno možete pronaći u neiscrpnom Pinterestu. Prije svega treba upoznati želje mladenaca, vidjeti koja je tema vjenčanja, a kako uglavnom radimo sa strancima oni mi često pošalju par fotografija na temelju kojih jasno mogu zaključiti kakav stil vole, a zatim nastupam ja sa svojim idejama i detaljima te upotpunjavam njihovu bajku.

Trenutno u 9 mjesecu trudnoće, Slađana je ipak odradila četiri dekoracije, iako joj nije bilo svejedno s obzirom da joj je ovo prva trudnoća i nije znala što je sve čeka, uz pomoć supruga uspjela je sve savršeno odraditi.

Nikad ne znaš kada će mladi gospodin odlučiti izaći, a kako mi je ovo prva trudnoća doista nisam znala što me čeka, a i čula sam da je taj 9 mjesec dosta težak i izazovan. Ali eto uspjela sam, da sam sama u ovom poslu bilo bi mi puno teže, zato veliko hvala mom suprugu koji mi je bio ogromna potpora i asistent. Mislim da je dobro raditi što duže u trudnoću, naravno tko to može, ali zato barem glava nije opterećena sa sto pitanja vezanim za porod. Ne stigne se previše misliti i eto još dva tjedna do termina. 🙂

U Hrvatskoj ima jako puno talentiranih dekoratera, a jedna od njih je i Slađana kojoj je jako drago da su i stranci primjetili našu ljepotu zemlje i često se odlučuju na vjenčanja u Hrvatskoj.

Ima jako puno talentiranih dekoratera u Hrvatskoj i mislim da si svatko može pronaći super ponude za svoje potrebe i želje, također svatko ima svoje klijente i posla ima baš za svih. Vani je standard puno bolji pa to omogućuje veći budžet, što naravno utječe na bogatiju dekoraciju, cvijeće i savršen ambijent. Mi imamo savršene lokacije i divno je što stranci sve više prepoznaju ljepotu Hrvatske te se odlučuju na vjenčanja na prekrasnim lokacijama diljem Lijepe naše.

Drago nam je kada možemo podržati mlade ljude koji su u Hrvatskoj postigli nešto predivno, koji svakodnevno usrećuju druge pružajući im dan iz bajke jer svi znamo da sreću čine male stvari. Mi im od srca želimo sve najbolje u budućnosti!

WEB: F Weddings

FACEBOOK: filipgrzincicweddings

INSTAGRAM:_fweddings

Foto: Filip Gržinčić

Pripremila: Ines Cunjak

Kancelarija bar