skip to Main Content
MENU
Uz pomoć Slađane Gržinčić vaš poseban dan će biti kao iz bajke!

Uz pomoć Slađane Gržinčić vaš poseban dan će biti kao iz bajke!

Slađana Gržinčić je ljubiteljica plesa, fotografije i lijepih dekoracija, a zajedno sa svojim suprugom Filipom vodi svoju agenciju F Weddings za vjenčanja. Suprug Filip je zadužen za fotografiranje, dok Slađana svojim okom za ljepotu i detalje dekorira vjenčanja, izrađuje zahvalnice, revere ali i smišlja koreografije!

Veliku ljubav prema plesu sam na kraju ukomponirala i u vidu usluge prema mladencima, te radim i koreografije za prvi ples kao i koreografije iznenađanja.

Svoju ljubav prema dekoraciji otkrila je na svom vlastitom vjenčanju, gdje je i sama dosta toga izradila, a s obzirom da su već radili s mladencima kroz fotografiranje odlučili su u svoju ponudu uvrsitit i dekoraciju, zahvalnice i revere.

Ljubav prema dekoraciji započela je na najljepši mogući način, preko našeg vjenčanja! Kad radiš nešto s takvim guštom i ljubavlju, to se jednostavno prepoznaje i brzo se sve to skupa posloži.

Slađana uvijek odradi odličan posao osluškujući želje mladenaca, a mnoštvo zadovoljnih klijenata iz Hrvatske i inozemstva motivacija su joj da nastavi dalje. Inspiraciju često pronalazi na Pinterestu te svoje ideje i detalje savršeno usklađuje sa stilom i osobnošću mladenaca.

Neke ideje mi jednostavno dođu iz glave, a vječnu inspiraciju svakodnevno možete pronaći u neiscrpnom Pinterestu. Prije svega treba upoznati želje mladenaca, vidjeti koja je tema vjenčanja, a kako uglavnom radimo sa strancima oni mi često pošalju par fotografija na temelju kojih jasno mogu zaključiti kakav stil vole, a zatim nastupam ja sa svojim idejama i detaljima te upotpunjavam njihovu bajku.

Trenutno u 9 mjesecu trudnoće, Slađana je ipak odradila četiri dekoracije, iako joj nije bilo svejedno s obzirom da joj je ovo prva trudnoća i nije znala što je sve čeka, uz pomoć supruga uspjela je sve savršeno odraditi.

Nikad ne znaš kada će mladi gospodin odlučiti izaći, a kako mi je ovo prva trudnoća doista nisam znala što me čeka, a i čula sam da je taj 9 mjesec dosta težak i izazovan. Ali eto uspjela sam, da sam sama u ovom poslu bilo bi mi puno teže, zato veliko hvala mom suprugu koji mi je bio ogromna potpora i asistent. Mislim da je dobro raditi što duže u trudnoću, naravno tko to može, ali zato barem glava nije opterećena sa sto pitanja vezanim za porod. Ne stigne se previše misliti i eto još dva tjedna do termina. 🙂

U Hrvatskoj ima jako puno talentiranih dekoratera, a jedna od njih je i Slađana kojoj je jako drago da su i stranci primjetili našu ljepotu zemlje i često se odlučuju na vjenčanja u Hrvatskoj.

Ima jako puno talentiranih dekoratera u Hrvatskoj i mislim da si svatko može pronaći super ponude za svoje potrebe i želje, također svatko ima svoje klijente i posla ima baš za svih. Vani je standard puno bolji pa to omogućuje veći budžet, što naravno utječe na bogatiju dekoraciju, cvijeće i savršen ambijent. Mi imamo savršene lokacije i divno je što stranci sve više prepoznaju ljepotu Hrvatske te se odlučuju na vjenčanja na prekrasnim lokacijama diljem Lijepe naše.

Drago nam je kada možemo podržati mlade ljude koji su u Hrvatskoj postigli nešto predivno, koji svakodnevno usrećuju druge pružajući im dan iz bajke jer svi znamo da sreću čine male stvari. Mi im od srca želimo sve najbolje u budućnosti!

WEB: F Weddings

FACEBOOK: filipgrzincicweddings

INSTAGRAM:_fweddings

Foto: Filip Gržinčić

Pripremila: Ines Cunjak

Facebook KOMENTARI

Back To Top