ZTC

Ljubica Bulajić Damjanović nam dolazi iz Pule i privukla nam je pažnju svojim nakitom V Design koji osvaja na prvi pogled. Ljubica za sebe kaže kako je zaljubljenica u nakit i modu te kako je njezin V Design Nakit nastao upravo iz  te velike ljubavi.

Oduvijek sam voljela velik i upečatljiv nakit koji u trgovinama nisam mogla pronaći, pa sam ga počela sama izrađivati.

Prije 10 godina Ljubica je postala članica Udruženja likovnih umjetnika Pule gdje je sudjelovala i u brojnim izložbama, a kako je interes za njezin nakit bio velik odlučila je i pokrenuti vlastiti posao.

Moj je nakit namijenjen ženama koje njime vole naglasiti svoju ženstvenost, osobnost i karizmatičnost.

Prvo što je izradila je bila bogata biserna ogrlica od 18 nizova na koju kaže da je jako ponosna.

Volim bisere i oni su moja neiscrpna inspiracija. Biseri su za mene pojam elegancije i mogu se kombinirati uz različite odjevne kombinacije i tako svaki put izgledati drugačije, od visoke mode pa do poslovnog izgleda i elegantnog stila.

Slažem se u potpunosti, biseri su bezvremenski i uvijek ugodni oku, jednostavno su nepresušan izvor ideja i svaka kombinacija uz njih je odlična, no osim bisera Ljubica svoju inspiraciju crpi iz svega što se nalazi oko nje. Ponekad je dovoljno vidjeti neku lijepu boju, zanimljiv oblik ili predivan materijal kako bi se rodila ideja.

Inspiraciju crpim iz svakog trenutka. Volim se igrati stilovima i tako ideje jednostavno krenu.

Naravno sve je uvijek puno lakše uz dobru podršku koja je uvijek uz nas u usponima i padovima, te i Ljubica ima svoju.

Najveća podrška mi je moja kći koja je jako ponosna na moj rad i na svaki moj uspijeh.

Vrijeme potrebno za izradu nakita je rzaličito jer je svaki komad priča za sebe, ali ona sve radi s užitkom pa ni ne obraća pažnju na vrijeme. Određene planove za budućnost nema, već sve pušta da ide spontano.

Budući da su za dizajn i izradu nakita potrebne ideje i mašta, uvijek sve ide spontano.

Osim na izložbama njezin nakit možete pronaći na  Facebook i Instagram stranici gdje je dostupna kompletna ponuda nakita.

Pripremila: Ines Cunjak

Foto: privatni arhiv

Kancelarija bar